Ето кои са председателите на ПГ в новия парламент

  • 03 декември 2021 15:31

  • 5081
  • 2
Ето кои са председателите на ПГ в новия парламент
© Булфото (архив)

Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" на експерта от банковия сектор и преподавател по финанси в Американския университет Андрей Гюров.

Гюров има над 15 години опит на експертни и ръководни длъжности в банкови институции в САЩ и Европа и е консултирал компании като Raiffeisen Austria, BAWAG P.S.K., Unicredit Bulbank и други. От 2010 г. преподава в Американския университет.

Депутатите положиха клетва. Силви Кирилов откри заседанието на 47-ото НС с думите: Вярвам в младите

Негова заместничка на парламентарната група ще е бившата зам. министърка на икономиката Яна Балникова. Тя бе сред основателите на формацията.

Начело на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отново е Десислава Атанасова, а нейни заместници са председателят на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен Христов, юристът Александър Ненков и Тома Биков. Председател на парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е лидерката на партията Корнелия Нинова, а нейни заместници в парламента са Атанас Зафиров, Драгомир Стойнев и Христо Проданов.

Председател на групата на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" остава Тошко Йорданов и ще го замества Виктория Василева. На чело на групата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" е Христо Иванов, а заместници са конституционалистът Атанас Славов, Иван Димитров, Владислав Панев. Костадин Костадинов ще е председателят на парламентарната група на "Възраждане", а зам.-председател ще е Петър Петров.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5081 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.03 | 17:21

2
Време е за Възраждане!

2021.12.03 | 17:04

1
Всеки 2 ти в БГ правист.Та не ми го хвалете председателя на ненародното вече събрание

Добави коментар

Водещи новини