Борислав Сандов: Редно е да имаме министри в новото правителство

  • 28 ноември 2021 18:11

  • 2125
  • 3
Борислав Сандов: Редно е да имаме министри в новото правителство
© bulphoto (архив)

Редно е да имаме министри в новото правителство, ако обаче стигнем до такова споразумение с управляващата коалиция. Това заяви в предаването на БНТ "Говори сега" лидерът в оставка на "Зелено движение" и член на политическия съвет на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от"  Борислав Сандов.

Той уточни, че тепърва предстоят разговори по тази тема вътре в зеленото движение, а после в рамките на коалицията "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и накрая - в рамките на управляващата коалиция с ПП, БСП и ИТН.

Първан Симеонов: Кабинетът на ПП може да има по-дълъг живот

Самото "Зелено движение" има само двама депутати в рамките на коалицията "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", но Сандов изтъкна че поне по време на преговорите в отделните панели са постигнали удовлетворение от това, че много от предложенията им са приети.

Той приветства лидерите на "Продължаваме промяната" за това, че поне началото на процеса по преговорите е направен по толкова открит и прозрачен начин. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2125 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хайде бе

2021.11.28 | 20:55

3
Христо Иванов се счупи да прави номера от почти година и сега можело да не е министър на правосъдието.Хем беше но го изгониха без да обясни защо,а Бойко гонеше само за корупция. Гешев не се дава и за там май няма да огрее Ицето
ne

2021.11.28 | 19:35

2
taka ve borislavco no ti niama da si edin ot tezi ministri.

2021.11.28 | 19:16

1
От къде на къде?

Добави коментар

Водещи новини