Социолог: На всяка цена трябва да има работещ парламент

  • 24 ноември 2021 08:36

  • 756
  • 3
Социолог: На всяка цена трябва да има работещ парламент
© Кадър - Нова телевизия

Нормално е да има различия, подводни камъни колкото искате, но ако се гледа в една посока - ще могат да се разберат. Това заяви журналистът Петко Георгиев в ефира на Нова телевизия по повод преговорите за съставяне на кабинет.

По думите на журналиста Георгиева смяната на главния прокурор не е прегматично решение в момента.

Започват разговорите за нов кабинет

"Начинът на преговори е един много интересен експеримент, който се прави у нас за първи път. Позитивно е, че събират експертни групи по конкретни политики, за да обсъдят своите приоритети. Изглежда обещаващо да се обединят около това, което ги свързва", каза Георгиев.   

"Проблемът на такъв тип формат е каква политика ще правят – дали ще е „лява” или „дясна”.  Ако се събират само заради факта, че на всяка цена трябва да има правителство, то ще издържи много малко”, заяви Алгафари.

„На всяка цена трябва да има работещ парламент. Вчерашната тема за преговори беше най-лесна и затова я избраха като за първи ден”, обясни социологът доц. Алексей Пампоров.

Последвайте канала на

Калина Христова
756 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Народ

2021.11.24 | 12:42

3
който осмива чуждите грешки и провали, без дори да се замисля повтаря своите,е обречен да тъпче на място. Упорито да копае дъното от много акъл...
Умник Гюро

2021.11.24 | 11:03

2
Може ли Кирил Петков да обясни за съвместните си компании с Майкъл Карш и за зависимостите си от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс.
Гошко

2021.11.24 | 09:44

1
Не е сигурно. Заслужава ли си риска да се повери държавното управление на съюз между две институции, който присвоиха властта. Използваха стари ,но сигурни нелоялни методи - компрометираща война. Използваха омразата на част от обществото, омраза възпитавана с поколения към сънародниците им. Самите с пръсти и усмихвате и унижение е хулене. Похвати ,които ги виждаме още след, а и преди отхвърлянето на Османската господство по нашите земи.

Добави коментар

Водещи новини