Калина Константинова, ПП: Подготвя се коалиция. Надявам се успешна

  • 18 ноември 2021 07:52

  • 3071
  • 12
© Кадър БНТ

Подготвя се коалиция.

"Надявам се успешна и стабилна", коментира в сутрешния блок  на БНТ Калина Константинова от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

"Процесът вече е ясен - в предварителните разговори това беше едно от нещата, които обсъдихме с коалиционните партньори и подхода, който ще имаме, допълни тя.

При 100% обработени протоколи: "Продължаваме промяната" печели парламентарните избори

"Днес ще отправим покана - всеки от тях да излъчи по няколко експерти, за да обсъдим конкретните мерки", каза Константинова.

"Много е важно този процес да е прозрачен. Има доста кризи в България", категорична бе тя.

"Всеки от нас е наясно, че това управление ще бъде базирано на коалиция", подчерта Константинова.

Кирил Петков: Още днес ще влезем в разговори с другите лидери

"Нашата амбиция и желание е да можем в много кратък срок да изготвим споразумение. Никой не иска да се бави", обясни тя.

Всички са изключително наясно с необходимостта от съставяне на кабинет и не мисля, че някоя партия ще компроментира преговорите, каза още в "Денят зазпочва"  представителката на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Даниел Лорер разкри как ще се решават спорните въпроси с РСМ

Относно минималната работна заплата, пенсията и добавката за COVID, Калина Константинова заяви, че иска да се въздържи от съобщаването на конкретни предложения и поясни, че е редно по темите да има и позиция на бъдещите партньори на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

 

Десислава Станева
3071 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2021.11.18 | 08:30

1
Гъска
МИ КВА ДА Е, ДЖЕНДЪРКА Е

2021.11.18 | 09:26

8
Кирчо и кокорчо да не са мн красиви
Дии

2021.11.18 | 08:36

2
Джендъри долни,ще се осерете отвсякъде

2021.11.18 | 08:45

4
Ти па си ного убав селски бек!

2021.11.18 | 08:45

3
Хой за Бойко але але але...
Многооого си

2021.11.18 | 09:24

7
ПРОСТ- БОЙКО УПРАВЛЯВА 12 ГОДИНИ, СИГУРНО ИМА МИЛИАРДИ, А ТИ, ГОМНЬО, СИ ТРЪГНАЛ ДА ПЛЮЕШ ЧОВЕКА, КОЙТО 12 Г ОСИГУРИ МИР И ПРОСПЕРИТЕТ,
Бачо Колю

2021.11.18 | 08:58

5
Ще видим февруари,март колко ще ви е успешна коалицията.
Ха!

2021.11.18 | 09:01

6
Що не се хили като зелка кирчовата ковричка?
Радев ма4кАААААААААААА

2021.11.18 | 10:58

9
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
Радев ма4кАААААААААААА

2021.11.18 | 10:58

10
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
Радев ма4кАААААААААААА

2021.11.18 | 10:59

11
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
Пиночет

2021.11.18 | 16:27

12
Бих и го сложил с кеф ;)

Добави коментар

Водещи новини