Освободиха от длъжност заместник-министър на здравеопазването

  • 17 ноември 2021 16:31

  • 4953
  • 6
Освободиха от длъжност заместник-министър на здравеопазването
©

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев от длъжността заместник-министър на здравеопазването е освободен Димитър Петров, съобщи пресслужбата на Министерския съвет.

Мотиви в съобщението не са посочени.

От МЗ разкриха ще има ли затягане на мерките и обявиха нова процедура за лечение на COVID болни вкъщи

Д-р Димитър Петров e роден през 1961 г. в гр. Търговище.

Завършва Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ - гр. Варна през 1987 г. Има магистърска степен по здравен мениджмънт.

Започва работа като ординатор във вътрешното отделение на ОРБ-Търговище, след което застава начело на отделението. Избран е за народен представител в 38-то Народно събрание.

В периода 2003-2004 г. е директор на НЗОК. След това развива консултантска дейност в областта на здравното осигуряване, управлението на лечебни заведения, здравния мениджмънт, лекарствената политика и оценката на здравните технологии. Бил е съветник и главен експерт на Българския лекарски съюз по рамковото договаряне, подуправител на НЗОК, както и външен експерт-съветник по оценка на здравните технологии към касата. Участвал е в управлението и контрола на няколко лечебни заведения и на тъканната банка.

Разведен, с две дъщери.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4953 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Радев горд президент на България

2021.11.17 | 17:10

1
Късно е за ЛУСТРАЦИЯ! Време е за ТРЕПАНАЦИЯ Черепи на Комунисти и Милиционери! ♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!

2021.11.17 | 17:12

3
Лапай ми хуя к ур в о депесарска!
Радев горд президент на България

2021.11.17 | 17:11

2
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

2021.11.17 | 17:12

4
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ^_^ ^_^ *_*
МАРКУС

2021.11.17 | 17:29

5
Ти си с начално образование, декласиран тип, който си дава задника под наем на да троли простотии. Ако ти кажа че РУМЕН РАДЕВ е любовник на Слави трифонов и съм ги видял като охрана в леглото, на теп ли да вярвам? теи си простак!
помаците вън!

2021.11.17 | 17:55

6
герджик е турска дума! дпс и герб участваха с двама помака/турци за кандидат президент - мустафа карадайъ и герджиков! писна ми от помаци на важни ръководни позиции! отврат хора са! много са долни! радеф се бори за българското и си е българин! внимавайте за кой президент ще гласувате! отворете си очите!

Добави коментар

Водещи новини