Мустафа Карадайъ загатна кого ще подкрепи ДПС за президент

  • 17 ноември 2021 14:36

  • 23133
  • 125
©

Днес проведохме първото заседание на централното оперативното бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Искам да благодаря на българските граждани, които гласуваха за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и в България, и в чужбина. Отчитаме добри резултати, въпреки рекордно ниската избирателна активност. Това заяви председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на брифинг, предаде репортер на Novini.bg.

"Основният въпрос пред нас е какво правим на втория тур на президентските избори", посочи той.

Социолог за предстоящия дебат между Радев и Герджиков: Военният е по-близо до българите от интелектуалеца

"Според оценката на бюрото ни тези избори са изключително важни, защото правим избори на една важна институция в държавата, която има много важна роля в държавността и в системата на страната. Профилът на президента трябва да е на човек, който е обединител на нацията и ще бъде президент за всеки българин“, подчерта Карадайъ. Той трябва да бъде стожер на Конституцията на България, законността и върховенството на правото, да бъде полето на съгласие, да бъде лице на държавността и лице на държавата пред света, да бъде глас на национално обединяващите каузи, добави той.

"Решението, което взехме от ръководството на ДПС е, че избирателят ни е много мъдър и ще направи правилния избор и ще избере президент, и ще гласува за президент, който най-много се доближава до така очертания профил.

Карадайъ не спести критиките си по отношение на ЦИК.

"Имаме няколко въпроса към ЦИК. като погледнем сайта на ЦИК, виждаме, че има секции, в които контролите не се засичат при действителните гласове. Въпросът с контролите седи по следния начин - аз съм участвал в работата на ЦИК и мисля, че познава изборния процес доста добре. Вътре в страната РИК при приемането на документите от СИК имат ангажимента да следят от тези контроли и където има нужда, се нанасят корекции. Докато за секциите от чужбина тази роля се изпълнява от ЦИК. Успял съм да проверя няколко секции и съм констатирал две с разминаване. Първият въпрос е по колко часа са чакали СИК в чужбина, докато си предадат протоколите в ЦИК, защото ЦИК се явява приемаща на тези документи, а ролята по приемането е контролите да се засичат. Ние днес виждаме в сайта на ЦИК незасичане на контролите, за действителните гласове говоря", посочи лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Вторият въпрос е как са приели тези протоколи без да се засичат контролите. Въпросът не е в самите изборни резултати, 2, 3 или пет секции няма да повлияят върху резултата. Ние приемаме резултатите, както са обявени. Но ние питаме колко са протоколите без контроли и как ги е приела ЦИК, това е нейната роля, да следи за контролите при приемане от чужбина. Би трябвало ЦИК да излезе и да обясни на тези над 2000 български граждани, които засега сме засекли, ще направим и на всички останали секции, но как ще обяснят на тези граждани, които са гласували и накрая ЦИК не си е свършила работата, за да може техният глас да бъде отразен в окончателния резултат. Друг е въпросът, че в една от комисиите първоначалните данни са приети, но самата комисия установява, че в черновата са описани правилно данните, но в беловата има грешка. На място коригират резултатите, пращат ги в ЦИК, но корекцията не е отразена", посочва Карадайъ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
23133 125

Свързани новини

Коментари 125

Добави коментар
ДО ДПС

2021.11.18 | 06:12

124
АЗ НЕ ВИ ЗАГАТВАМ,А НАПРАВО ВИ КАЗВАМ,ЧЕ СТЕ ИЗЛИШНИ В БЪЛГАРИЯ И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ В РОДИНАТА МАЙКА!
гого

2021.11.18 | 11:55

125
Щом и турчина се е ориентирал правилно….. Ама на българите кога ще им дойде ъгъла . Пак за комунизма искат да гласуват
†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

2021.11.18 | 01:56

123
Канибала Боко-Българоубиеца+Циганина-Костов+Доган-Сопола+Пеевски-Свинята+Гешев-Къскета+ Фес-патреотите=ДС-МАФИЯ: uni.su/2bjAqk ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ◑▂◐Кaзaх.
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2021.11.18 | 01:55

122
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

2021.11.18 | 01:38

121
Преди 37 години Покръстих с калашника и ножа, над 37 хиляди турчеещи се цигaнина и ашлъдисъх седем хиляди къдънки. ☞Скоро пак шъ ашлъдисвам! Амин! ☞Кравъ Доя, избра ли си българско име? ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА! ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия! ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.
Жacминa Kрaлeвa

2021.11.18 | 01:30

120
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
☠.Натали Трифонова.☠

2021.11.18 | 01:30

119
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за ДЕМОНИТЕ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ Бойко Борисов, Румен Радев, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Пенка Петрова, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa

2021.11.18 | 01:28

118
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния турски евреин, масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
☞Дрaгyнoв☜

2021.11.18 | 01:25

117
♣♣Сатаната-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠
Роки

2021.11.17 | 16:15

48
Ниe, бългaритe, Нaиcтинa ли нe ни пукa кaк щe прoдължим нaпрeд?! Щe ocтaвим ли глacoвeтe oт cъceднa cтрaнa дa рeшaт и тeзи избoри?!

2021.11.17 | 21:29

116
Въпросът беше решен. Протестърите го отхвърлиха, защото законът е приет при ГЕРБ.. И сега за награда пак ги избрахте, за да предадат България и на Македония.
Petko Petkov

2021.11.17 | 17:26

103
Prav e Roki

2021.11.17 | 16:55

93
роки ли си ще те нае„„„
еййй рокчо

2021.11.17 | 16:43

89
като ти шибна един гащитети сами ще паднат
ти като

2021.11.17 | 16:20

55
си българин шо си роки,а не райко да те питам
помаците да го духат!

2021.11.17 | 18:05

114
герджик е турска дума! дпс и герб участваха с двама помака/турци за кандидат президент - мустафа карадайъ и герджиков! писна ми от помаци на важни ръководни позиции! отврат хора са! много са долни! радев се бори за българското и си е българин! внимавайте за кой президент ще гласувате! отворете си очите!

2021.11.17 | 18:42

115
Радев продаде бг народ с този сертификат никой да не гласува за този предател

Добави коментар

Водещи новини