Каназирева: Новият площад на Перущица ще допринесе за развитието на града като културно-исторически център

  • 01 ноември 2021 13:12

  • 496
  • 4
Каназирева: Новият площад на Перущица ще допринесе за развитието на града като културно-исторически център
©

С напълно реконструиран център осъмнаха в Деня на будителите перущенци.  Строително-ремонтните дейности по обновяването на площад “27-ми Априлий” бяха започнати на първи април тази година, благодарение на средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов.

В края на миналата година, правителството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в предостави за неговото обновяване  733 816 лева. Освен това в хода на ремонта беше изцяло подменен и водопровода в района на площада и сега целият участък е с изцяло нова асфалтова настилка  и нови тротоари. За тържественото откриване на новата придобивка в Перущица бяха областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев, водачът на листата на ГЕРБ-СДС  Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва, ген. Константин Попов - народен представител в 44-то Народно събрание и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Николай Стаматов, Румяна Самоковарева и Екатерина Тошкова. Техен домакин беше кметът на общината Мария Вълканова.

„Този ремонт е изключително важен за развитието на Община Перущица, която е с огромен потенциал в областта на туризма и с богато културно-историческо минало“ коментира Вълканова.

„Днес центърът  е много по - красив, просторен и голям“, отбеляза Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва пред жителите на общината и добави, че площадът не е само придобивка за града, той ще посреща и гостите на Перущица. Тя припомни, че 20 години тук ремонт не е правен. Сега, за половин година, обновяването му, прилежаща му инфраструктура, паркоустройство и подмяна на водопровода под площада,  са приключили успешно.

„Аз обичам региона си и искам жителите на всяка една община, на  всеки един град, хората тук,  да живеят нормално,  да се радват на добри условия на живот, да отглеждат и възпитават децата си спокойно и да имат перспектива пред себе си. Вярвам, че можем да го постигнем, да спрем застоя в държавата и да продължим напред“, каза още кандидатът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за народен представител.

Каназирева изтъкна, че днес живеем в трудно време, изправени сме пред редица изпитания в здравен, социален, политически и икономически план. Тя подчерта, че сме изправени пред трудни избори и отговорни решения. Затова е много важно всички заедно да направим правилната крачка напред, за да върнем нормалността в живота си.

Последвайте канала на

Весела Найденова
496 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.11.01 | 13:41

4
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна

2021.11.01 | 13:41

3
--Започна отчегъртван-то на свободомиислещи и хора с лично и национално достойнство. Чегърталник-т е прост чалгар-наркоман, с психически проблеми и известен авер на "лидери" от организираната престъпност. Единствени в белия свят имаме президент, уличен в шпионски и криминални далавери, и вътрешен министър - имотен крал на клозети, който нарича бивши хора, ония които го превъзхождат интелектуално, нравствено и умствено. /Русия не я броя в никакви класации, тя е извън разума и човечността./
Mitaka

2021.11.01 | 13:41

2
Браво Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН
Mitaka

2021.11.01 | 13:40

1
+М.у.н.ч.о защо не слезе при протеститащите работници и да размаха отново юмруче? Или му стиска да излиза само при платените башибозуци на Ч.е.р.е.п.а? Хайде де - слез при гладните, ограбени от служебното ти правителство отрудени хора. Или се гнусиш от тях или те е страх. Хайде да кажеш за безбожните цени на тока, на бензина, лекарствата, храните. Кажи защо ваксинацията е на последно място в света и защо смъртноста е най висока? Има много въпроси на които ще ти се наложи да отговаряш като ти изтече имунитета след 14.11.2021 г.

Добави коментар

Водещи новини