Евродепутатът Петър Витанов ще се срещне с българите в Босилеград

  • 08 октомври 2021 08:50

  • 301
  • 0
Евродепутатът Петър Витанов ще се срещне с българите в Босилеград
© Витанов/пресофис

Евродепутатът Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее ще се срещне с българите в Босилеград следващата седмица. Срещата ще се проведе на 13 октомври (сряда) от 14.00 часа в пресклуба на БТА и ще бъде дадена пресконференция, предаде агенцията.

Като член на Европейския парламент, г-н Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее - ръководител на Делегацията на българските социалисти в ЕП, стартира поредица от срещи с представители на българската общност в чужбина.

Петър Витанов: Летящите цени могат да превърнат европейците в енергийни роби

Целта е, от една страна - запознаване с нуждите на сънародниците ни зад граница, а от друга - представяне и дискусия по основни инициативи и приоритети от европейския дневен ред.

След почти двугодишно прекъсване и липса на подобни мероприятия поради трудностите и ограниченията около ковид пандемията, предстоящата среща и пресконференция на евродепутата Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее ще даде възможност на жителите на Босилеград да отправят своите въпроси и да поискат съдействие за решаването на евентуалните трудности и предизвикателства пред които се изправят.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
301 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини