Янев с поредни рокади в кабинета и ДАТО

  • 06 октомври 2021 18:57

  • 1818
  • 2
Янев с поредни рокади в кабинета и ДАТО
© Булфото

Със заповед на министър-председателя Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен на длъжността заместник-министър на правосъдието е назначена Юлия Ковачева.

Юлия Ковачева е магистър по право на Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Кариерата й в съдебната система започва през 1988 г. като минава през различни нива на системата. През 2003 г. става съдия във Върховния административен съд. През 2012 г. е избрана за член на Висшия съдебен съвет от съдебната квота. След приключване на мандата се връща във Върховния административен съд.

Съветът за развитие проведе заседание

Освен в кабинета, Янев направи и рокада в ДАТО. Със заповед на министър-председателя Бисер Борисов е освободен от длъжността заместник-председател на Държавна агенция „Технически операции“ във връзка с назначаването му за председател на ДАТО. За председател на Държавна агенция „Технически операции“ Бисер Борисов е назначен с указ на президента на Република България по предложение на Министерския съвет.

Теодора Александрова
1818 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТОЛКОВА ПРОСТИ ИЗБИРАТЕЛИ

2021.10.06 | 21:25

2
ЛИ СМЕ? ТОЗИ ТУКА Е ФИГУРАНТ НА РАДЕВ, А РАДЕВ Е ФИГУРАНТ НА МОСКВА!

2021.10.06 | 19:38

1
Зеления чорап тотално се е объркал вече и не знае какво да прави. Оплел се е като пате в кълчища. И той и шефа му си мислят, че да управляваш държава е като да крещиш по плаца и да раздаваш тъпи команди.

Добави коментар

Водещи новини