Прехвърлят митницата в Свиленград към Бургас или Пловдив

  • 31 май 2012 11:38

  • 881
  • 3
Прехвърлят митницата в Свиленград към Бургас или Пловдив
©

Необходими са реформи в свиленградската митница. Това каза в Бургас министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Свиленградската митница може да престане да съществува в този вид и да се прехвърли към Бургас или към Пловдив, да се раздели. "Ще знаем някъде до седмица какво точно ще се случи със свиленградската митница", каза още министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
881 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
jhfgjerfh

2012.05.31 | 16:41

3
Преди години на свиленградската митница работеше едно момче(познавам голично), което заради религиозните си убеждения(протестант) беше единствения неподкупен служител и по тази причина крайно неудобен.За да се утърват от него го издигнаха на някаква административна длъжност към министерството и след 1-2 години го изгониха и от там.А иначе доколкото знам още Муравей Радев понижи свиленградската митница от РМД в бюро към РМД Пловдив.Така, че за какви реформи говорят тия господа съвсем не се разбира.Откак влезнахме в EU-то, явно има много гладни русенски митничари, дето драпат да ходят на Капитан Андреево.Танов!То бива местен патриотизъм ама чак пък толкова!
Станимир Божилов

2012.05.31 | 16:40

2
Поздравления към Симеон Дянков ! Много правилно е да се закрие митница Свиленград- но след това почти всички от администрацията - началници и митничари да се разследват за последните 10 години - за имущество; имоти; коли; апартаменти; хотели и даже да им се направят проверки в швейцарски и други банки на целите фамилии.......
идея

2012.05.31 | 14:32

1
Така и така митниците отиват в Русе.Президента да земе да издаде един указ и да обяви Свиленград за квартал на Русе.Като се има предвид "замаха", с който сегашните управляващи строят магистрали на думи, им предлагам да земат и да направят един плавателен канал от Русе до Свиленград.Така де само сухопътна граница не стига.С корабите сичко си е някак по-лесно!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини