И Борис Бонев недоволства срещу предложения за нов шеф на СОС

  • 23 септември 2021 13:56

  • 834
  • 3
И Борис Бонев недоволства срещу предложения за нов шеф на СОС
© Булфото (архив)

Независимият общински съветник Борис Бонев съобщи днес, че новият председател на СОС ще бъде г-н Георги Георгиев, тъй като той е единственият кандидат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за позицията. „Прозират зависимости и назначаването му е лоша новина за софиянци. То показва какви ще са приоритетите на управляващите до края на мандата и вместо решаването на проблемите на града управляващите ще бъдат ангажирани с партийна дисциплина, фалшив ПР и усвояване на средства” - коментира Борис Бонев. 

По-рано и от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от изразиха недоволство срещу избора на Георгиев. 

ДБ ще обжалва спешното прокарване на нов председател на СОС

Градските активисти от Спаси София припомнят, че г-н Георгиев е вносител на редица лобистки и съмнителни доклади, сред които искането за даване на допълнителни 5 млн. лв. общински средства към частния превозвач МТК. „Само за няколко дни работа, заедно с колегата Владислав Панев, успяхме да оборим тезите в доклада и да спестим милиони на столичани” - припомня независимият съветник Бонев. Той добавя и че Георги Георгиев бе вносител и на доклада за „златните етажерки” за книги на пл. Славейков за 300 000 лв. посред пандемия и финансова криза, предадоха от пресцентъра на "Спаси София".

Още по-сериозни са съмненията за зависимости от Орлин Алексиев, който в публичното пространство е определян като ковчежника на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София. Те се задълбочават и от факта, че именно Георги Георгиев наследи Орлин Алексиев на поста председател на комисията по финанси в СОС и затова се твърди, че е един от неговите аватари в Съвета. „За мен неговият кариерен ръст е необясним - той командори цялата група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София, въпреки че е нов съветник и уж от гражданската квота. Това подсказва, че влиянието му идва извън СОС, особено в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, където партийната лоялност е единственият критерий за кариерно развитие” - споделя мнението си Борис Бонев. 

Елен Герджиков разкри причините да подаде оставка

За Спаси София е очевидно защо бе отстранен Герджиков. Според градските активисти явно той не можа да свърши работата, която Борисов очаква в оставащите последни две години от управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София. След като загубиха националната власт, от партията изглежда държат на всяка цена да си подсигурят каналите за усвояване на софийска почва.

„Ако проблемът е огромната финансова дупка в градския транспорт, резултат от катастрофалното управление от страна на Фандъкова, трябваше да бъдат уволнени зам.-кметът по транспорт и шефът на ЦГМ. Тук изглежда целта е друга и финансовият колапс на града е само фасада. Впрочем къде е кметът да каже колко точно милиони ще трябва да налеем софиянци, за да спасим ЦГМ?” - питат от Спаси София. 

„Назначаването на Георгиев лично от Борисов, при това чрез вмешателство, е много лоша новина за София и софиянци. То ясно показва, че в следващите две години целта ще бъде усвояване и окопаване вместо развитие. Целта на гражданите пък трябва да бъде да не им позволим да докарат София до фалит, както го направиха с градския транспорт, и да оставят вредни дългосрочни договори и административен хаос!” - категоричен е Бонев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
834 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ййй

2021.09.24 | 07:15

3
Това педерасче Борис Бонев няма ли някой да го изчука вече яко за да миряса.
е

2021.09.23 | 17:12

2
па нали стария е изритан заради него,какво още иска
Mitaka

2021.09.23 | 14:31

1
Този обратния, кой го интересува какво лае

Добави коментар

Водещи новини