Министърът на отбраната отбеляза 113 години от обявяването на Независимостта на България

  • 22 септември 2021 19:02

  • 358
  • 1
Министърът на отбраната отбеляза 113 години от обявяването на Независимостта на  България
© Министерство на отбраната

Министърът на отбраната Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов участваха днес, 22 септември, в тържественото отбелязване на 113-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България в гр. Велико Търново, съобщават от пресцентъра на военното ведомство.

Във военния ритуал за издигане на националното знаме на Република България и във всички прояви по повод Деня на Независимостта в града участваха курсанти от Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“.

С поднасяне на венци на Паметника на независимостта бе отбелязан 22 септември в столицата

Министър Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска, адмирал Емил Ефтимов и началникът на НВУ бригаден генерал Иван Маламов се включиха в традиционното шествие от Архитектурно-музейния резерват „Царевец” до паметника „Майка България“ в старопрестолната ни столица и поднесоха цветя в знак на признателност към загиналите във войните за освобождение и национално обединение.

В честванията по повод 113-ата годишнина от провъзгласяването на Независимостта на България в цялата страна участваха представителни формирования на Българската армия.

Мая Йорданова
358 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анонимен

2021.09.22 | 20:19

1
ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ СМЕ СИ ВИНАВНИ САМО НИЕ! ОСТАВИХМЕ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОПАГАНДА ДА НИ ПРОМИЕ МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ ТЕ МОЖЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ, ЗА МНОГО ПО КРАТКО ВРЕМЕ ДА НАПРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ! И ГО НАПРАВИХА, ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА Я СЪСИПАХА!

Добави коментар

Водещи новини