Проф. Стефанова: Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно

  • 16 септември 2021 11:25

  • 8880
  • 10
Проф. Стефанова: Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно
© Bulphoto

Да се твърди, че новите месии ще имат бомбастичен резултат, е несериозно. Това каза пред БНР политологът проф. Милена Стефанова от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за очаквания бъдещ политически проект на досегашните служебни министри Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на

"Новите спасители – двамата млади министри с харвардската връзка, вероятно ще се устремят към създаването на проект, който ще бъде в център-ляво", прогнозира тя.

"Роденият в полуистина проект (заради канадското гражданство на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически – бел. ред.) ще рефлектира и върху Радев, и върху Петков. Резултатите рано или късно ще станат известни", отбеляза също тя.

"Демократична България" ли ще са най-големите губещи от проекта на Кирил Петков?

Според Стефанова въпросът, на който няма отговор, е откъде са се появили в орбитата на президента Петков и Василев.

Относно президентските избори проф. Стефанов каза, че партиите много закъсняват с изваждането "на светло" на своите кандидати. 

"Ако хората бъдат убедени, че няма силни кандидати за президент, няма да отидат  гласуват, защото „така и така Радев ще спечели“, каза тя. 

По думите й обаче „хората не бива да чакат втория тур, за да покажат избора си.“

Още за последните политически събития - вижте тук:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
8880 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
България

2021.09.16 | 22:50

10
Спасението от октопод е само Герб.

2021.09.16 | 14:15

4
Важното е тиквун да гледа отстрани...
Ха ха ха ха

2021.09.16 | 22:48

9
Ще ядеш кренвирши ама само за нова година. Смешник.
Ха ха

2021.09.16 | 22:46

8
Глупаците няма да свършат, ще му се вържат и на тоя лъжец.

2021.09.16 | 15:00

7
Професорите да му мислят, всеки ще бъде проверяван!И най вече в коя област е професор и как е допринесъл за подобряване на България
Mitaka

2021.09.16 | 14:46

6
Преди ден ги питат, двамата и те казват. Още сме министри, и докато сме, ще изпълняваме задълженията си. Демек нищо не знаят, И изведнъж на другия ден решиха да правят проект, А, между другото изтече информация, че преди дни при Радев министрите се събраха уж да отчитат дейност, а е ставало въпрос точно за новия проект. Е, как бе мили, нали България ви беше в сърцето, защо, нали бяхте незаменими страхотни, невиждани министри, защо ви махна Радев. Може би сте некадърни ли какво. А за протокола.Петков още е с двойно гражданство, подал е документи на 19 Август и отговора, ще дойде Ноември. Василев е с много висящи дела в Лондон за измами. Спецов е откраднал ДДС за милиони, Рашков е с 19 имота и парим по банки.Това са хората с които Радев работи. Същото е и със съветниците му. Всички от бившата ДС, Узунов с пликовете и бележките...Сега хората разбират, не са глупави, след, като смениха всичко в държавата, всички служби, области управители, всичко в МВР, Данс, правят безнаказано каквото си искат. Еднолична диктатура. насадиха в медиите, че тези двамата са вундеркинди, че имали голямо одобрение, по платените медии всеки ден ги показваха и сега хоп, проект. Е, да де, ама забравяте най важното, НАРОДА. Той видя, че всичко е пушилка. Това,което свърши правителството и парламента, беше единствено, да актуализира бюджета за да закрепи Радев. Изтеглят заем, който ние ще връщаме. Нищо друго не направиха псевдо-успешните. И постигнаха скок на всички цени, ток, парно, вода, газ горива, безработица, инфлация. Сега народа започва да тегли спестяванията си, които натрупа за 10 години благодарение на управлението на Борисов. народа събра 90 милиарда по банки, и сега ще тегли да му дойде акъла. Логичното заключение е, на изборите Радев да бъде двойно наказан с двойна голяма победа за ГЕРБ, за да може до 2024 г. да бъде завършена магистрала Хемус, лекарите да получат двойни заплати и т. н. А Борисов обещае ли нещо то е изпълнено.
след

2021.09.16 | 14:23

5
след царя, пожарникаря и чалгаря що да няма нови месиии.евреите още го чакат

2021.09.16 | 12:09

1
Това за „новите месии“ …, а старите крадци ли …?

2021.09.16 | 13:42

3
Ми кви са па тия двамата комсомолци бе? Един Господ знае кои са дядовците им и бабите

2021.09.16 | 13:41

2
Трябваше да си останат министри !

Добави коментар

Водещи новини