Вигенин: Президентът няма да толерира промотирането на политически амбиции на негов гръб

  • 16 септември 2021 10:08

  • 6890
  • 0
Вигенин: Президентът няма да толерира промотирането на политически амбиции на негов гръб
© Bulphoto, архив

Каквито и да са интерпретациите, за мен изваждането на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от състава на служебния кабинет е ясен знак от страна на президента, че няма да толерира промотирането на политически амбиции на негов гръб и на гърба на служебния кабинет. Това смята Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Той коментира състава на новото служебно правителство, назначено и представено днес от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Разграничаването от двамата вече бивши министри връща Радев и публично на полето на надпартийността, което е ключово за кампанията му. Вярвам, че това ще бъде разбрано и от всички, които в последните седмици се бяха юрнали да правят или да се присламчват към хипотетичната "президентска партия". А иначе демокрацията и политическият плурализъм в България дават възможност на всеки с добри идеи да влезе на политическия терен и да се докаже, ще наблюдавам с интерес следващите стъпки", пише в свой пост във фейсбук Вигенин, уточнявайки, че мнението му е лично и не ангажира БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Радев представи новото служебно правителство: Капитал за политическото бъдеще на България

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на не са част от новия служебен кабинет. Заедно тях излиза и министърът на транспорта Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през, който ще бъде заменен на поста от Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни.

Даниела Везиева наследява Петков, а Валери БелчевВалери БелчевВалери Иванов Белчев е възпитаник на „Харвард”, от където има Магистърска степен по публична - Василев.

Кои още са новите министри и какви са амбициите на Радев и кабинета - чуйте в това видео:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6890 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини