От ИТН сравниха Дончева с бурен и попитаха: Защо миналата година не спря да гостува в 7/8 ТВ?

  • 14 септември 2021 18:15

  • 1842
  • 2
От ИТН сравниха Дончева с бурен и попитаха: Защо миналата година не спря да гостува в 7/8 ТВ?
© БТВ

Защо Татяна Дончев преди година не спираше да гостува в предванията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. в 7/8 ТВ , след като е знаела, че те са част от задкулисието? Как да вярваме на политик, който от 30 години не е допринесъл с абсолютно нищо за развитието на политическия живот на страната? Странно е, че тя сравняваше Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше с храст. Аз бих сравнил Дончева с бурен, който се се увива и опитва да задуши всяко едно новозасадено дърво. Дончева не спира да лъже. 

Това заяви в предаването "Лице в лице" депутатът от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН) и председател на парламентарната бюджетна комисия Любомир Каримански, по повод гостуването на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в малко по-рано в същото предаване. 

Дончева срази Трифонов: Бил е в друго физическо и психическо състояние, когато са го бутали да създаде ИТН

"Ние показахме, че отстояваме нашите цели. Успяхме да актуализираме бюджета въпреки този фрагментиран парламент. Получих много поздравителни писма за тази актуализация. Корнелия Нинова също излъга за бюджета, като заяви, че ние сме почнали работа по него едва на 3 септември. Все пак тя има депутати в бюджетна комисия и знае, много добре, че работата по актуализацията започна много преди това. Старите партии само показаха, че защитават статуквото", категоричен бе той. 

Шефът на бюджетна комисия разкри той ли е човекът, на когото Дончева е предлагала пари, за да разцепи ПГ на ИТН

"В ИТН никога не сме мислили за кандидатурата на нов шеф на БНБ и никога не ми е предлагано да заемам този пост. Трудно можем да се борим срещу световната инфланция с парламентарни средства", добави той.  

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хехехе

2021.09.14 | 20:28

2
припиканите от зайци болонки нещо са се жегнали.
Бачо Колю

2021.09.14 | 18:43

1
С нищо не е по различна от вас.

Добави коментар

Водещи новини