Михаил Миков: Така и не разбрах кои точно са червените линии пред БСП

  • 13 септември 2021 13:06

  • 852
  • 4
Михаил Миков: Така и не разбрах кои точно са червените линии пред БСП
© Булфото (архив)

Големият проблем оттук-насетне пред България е размиването на политическия профил, който води до крайна фрагментация. Това заяви пред БНР бившият председател на Народното събрание и дългогодишен парламентарист от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

,,Въпрос на култура, манталитет и отговорност е да си политик. Примерът, който дават политиците, се пренася. Това е част от културата на една нация – отношението между политиците'', категоричен е Миков.

Корнелия Нинова: Предсказахме, че ще настане такъв хаос

Според Миков в 46-ия парламент е имало "висок тон" и "език, който показва като че ли обществен упадък", а в същото време той е бил "ялов откъм законодателство". Тези "шумове" по думите му са се дължали на това, че настоящият парламент е бил обречен.

Само актуализацията на бюджета трудно може да убеди обикновения български гражданин, че Народното събрание решава въпроси, които са важни за него, сподели Михаил Миков

,,Точките, спечелени от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е през април, намаляха през юли - да се надяваме, че няма да намалеят на предстоящите избори'', посочи още Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, който попита докога лява България ще избира десни по симпатии.

,,Не разбрах кои са точно червените линии пред БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, заради които тя няма да влезе в управление. По-скоро звучеше рефренът "правителство на всяка цена'', коментира Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Георги Кадиев: Нямаме от какво да се страхуваме – отиваме на избори

Участието във властта на всяка цена при доминиращи десни партии според Миков е много трудно и „с голямо напъване“ трябва да се намери компромис.

Относно евентуален нов политически проект на служебните министри той заяви, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не бива да се притеснява от подобен проект, а как изглежда днес, за да бъде припозната като алтернатива на дясното неолиберално управление.

Ако се появи обаче такъв проект и той се ползва с подкрепата на президента, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъде в изключително сложна ситуация. В един по-дългосрочен план БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е може да измие лицето си и да върне доверието, да отиде при хората, подчерта Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

БСП: Нормално е да знаем дали президентът подкрепя проект на Кирил Петков и Асен Василев

,,Президентът стои стабилно, ползва се със сериозна подкрепа в обществото. Същевременно при избори 2 в 1 всяка от партиите ще има интерес да се идентифицира със силната президентска кандидатура на Румен Радев'', отбеляза той.

Последвайте канала на

Владимир Василев
852 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.13 | 13:43

1
Няма ги. Пред БСП има само бели линии от кокаин. Как не им омръзна на тези д били да борят демокрацията? Защо не си гледат внуците или пенсионерските клубове?
Бесепарски глупак

2021.09.13 | 13:47

2
Сърцето ми е в Русия, а банковата сметка в Брюксел, защото съм объркан човек. Внуците ми също са в Канада или Америка.
Бспар

2021.09.13 | 13:50

3
Влашкото пиянде пак нищо не е рабрало,този тъпанар кога е трезвен ?

2021.09.13 | 14:00

4
Наз`рае Миков. куPнелката ще ви затрие, най-сетне.

Добави коментар

Водещи новини