Хванаха Гешев да си чати с "Pi ar Sevi Boiko" на правната комисия

  • 10 септември 2021 20:19

  • 1681
  • 2
Хванаха Гешев да си чати с "Pi ar Sevi Boiko" на правната комисия
© Фейсбук

Депутати хванаха главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във си пише лични съобщения с контакт с името "Pi ar Sevi Boiko" по време на заседанието на парламентарната правна комисия. 

На него на второ четене бяха приети законодателните промени за връщане на Бюрото за защита на свидетели от прокуратурата в правосъдното министерство.

Депутатите от Правната комисия отнеха от главния прокурор Бюрото за защита на свидетели

Така става ясно, че главният прокурор си е комуникирал с пиарката на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г – Севделина Арнаудова. 

Булфото/ Севделина Арнаудова

Първите кадри с дисплея на телефона на Гешев бяха публикувани във Фейсбук в петък вечерта от Явор Божанков от БСП, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ). Впоследствие колегата им от "Има такъв народ" (ИТН) Радостин Василев добави две нови снимки от друг ъгъл, на едната от които ясно се вижда, че именно Гешев държи заснетия телефон.

Novini.bg
1681 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.09.30 | 11:40

2
Много тъп монтаж.

2021.09.13 | 13:00

1
Аз от кога ги гледам от ИТН как си гледат в телефоните в парламента, пишат нещо и после се споглеждат и подсмихват! Говоря за председателката на НС, оная къдравата дъртата до Ива Митева! К'во от туй!?!?!?!?!?

Добави коментар

Водещи новини