Методи Лалов подаде оставка като председател на групата на ДБ в СОС

  • 09 септември 2021 12:26

  • 1722
  • 4
Методи Лалов подаде оставка като председател на групата на ДБ в СОС
© Булфото (архив)

Методи Лалов е подал оставка като председател на групата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в Столичния общински съвет /СОС/. Това съобщава Лалов в профила си във Фейсбук.

В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински съветник от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за изпълнение на заявената програма в рамките на закона и винаги в интерес на гражданите, посочва Лалов. Той допълва, че решението му е изцяло лично и по негова инициатива, но не е по "лични причини", както е модерно да се мотивират оставките в политическата ни реалност.

"Лоялността към принципите и установените правила е най-важно за мен, а различията с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават въобще да продължа да влагам енергията и уменията си за постигане на правова, социална и демократична държава, каквато е общата цел на мнозинството членове и симпатизанти на "Да, България" и на останалите партии в коалицията и заради което напуснах съдийската си позиция в Софийския районен съд", отбелязва Лалов.

Групата на ДБ в СОС ще избере нов председател на свое заседание в следващите дни, информира Лалов.

Методи Лалов сезира прокуратурата заради обидите на Борисов към Рашков

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1722 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Петър

2021.09.09 | 19:23

4
Един читав и работлив няма в тази Демократична България, и понеже виждат, че не може да има за тях келепир, почват да се отказват!
Алла

2021.09.09 | 16:05

3
Един по един пилците на ДБ напускат гнездове. хахахах Беше време да дойде този разпад. хаххаха
боклук

2021.09.09 | 14:30

2
не чете и не отговаря на жалби и писма за золуми на районни кметове от ДеБъ. Махай се обратно в гъза на майка си, уроде.
МАНГАЛ ЛОСТОВ

2021.09.09 | 14:17

1
ТЕ СЕГА ШЕ СЛОЖИМ БОРЕТО МИЛЧЕВ ДА ВА ОПРАВИ! НИЩО , ЧЕ Е КРИМИНАЛ ИЗГОНЕН ОТ НАГ.

Добави коментар

Водещи новини