Бабикян разкри ще има ли политически наказания, ако Татяна Дончева се окаже виновна

  • 09 септември 2021 09:42

  • 2939
  • 7
Бабикян разкри ще има ли политически наказания, ако Татяна Дончева се окаже виновна
© Bulphoto/архив

"Ако работата на прокуратурата доведе до това, че има такъв акт на изнудване, ние няма как да одобрим това и да не санкционираме политически това. Ако се окаже, че няма такова нещо - очаквам и колегите от ИТН да постъпят релевантно". Това заяви пред БНР Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR относно скандала с твърдението на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", че Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е предлага подкуп от 500 000 лв. за депутати с цел разцепление на парламентарната им група.

Дали Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в ще остане в листата на ИБГНИ - ние сме две неправителствени сдружения, които имат своя мандатоносител. Дончева е мандатоносител на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и ние не можем да и вменяваме кой да бъде такъв. Ние с нашия мандатоносител проблеми нямаме. Тепърва ще обсъждаме начинa на явяване на следващите избори, обясни Бабикян.

Бабикян за скандала "500К": Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице

Той подчерта, че не е в течение със срещите на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в с Радостин Василев и на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на със Слави Трифонов:

"Няма как да не съм дистанциран, не съм бил на тези срещи. Пък и малко сме в позицията на Иванчо и Марийка, които са се скарали в междучасието, а учителката се опитва да разбере кой лъже...Няма как сериозно да вземе човек отношение, а пък избягвам да давам коментари за неща, на които не съм присъствал. От друга страна не виждам нищо драматично всеки да провежда личните си срещи..."

Бабикян заяви, че няма толкова голямо значение за тяхната парламентарна група дали на 14 или на 21 ноември ще са изборите две в едно, по-голямо значение има по думите му, готовноста на политическите партии да се държат по-отговорно:

"Датата едва ли ще помогне, ако със същия хъс се влезе в НС, без да има желание за консенсус по ключови въпроси", заяви Бабикян.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2939 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.09.09 | 11:05

1
То, арменски шопар доста,кила,е,качил, Мутрата, гнусна,

2021.09.09 | 11:10

3
Ами от сребърниците на Черепа е направил гъз като дърводелски тезгях. Ама в затвора ще свали бързичко килцата.

2021.09.09 | 11:09

2
Гнусна, алчна, лъжлива и смрадлива арменска др?и?сня. Ще бъдеш разследван, съден и вкаран в затвора след изборите.
Platen optimist

2021.09.09 | 12:27

5
Ot kogo ? Ot po-kradliv li ?
абе

2021.09.09 | 11:48

4
Бастун, ако искаш да си направил нещо досега! На теб колко ти бутна Дончева? Полиграфа е предостатъчен за целта, ама нали веднага ще стане ясно, а целта е да шикалкавим до след изборите нали Протестъре?
..

2021.09.09 | 12:31

6
Точно затова такива структури като вашата не трябва да има. Осирате се и си прехвърляте топката уж никои не е виновен
Mitaka

2021.09.09 | 15:40

7
ИЗВИНЯВАЙ бг, НИЕ СИ ОТИВАМЕ

Добави коментар

Водещи новини