Бабикян за скандала "500К": Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице

  • 08 септември 2021 08:54

  • 1014
  • 2
Бабикян  за скандала "500К": Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице
© Кадър БНТ

"Научихме като вас, от медиите. Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице. Мисля, че нито Радостин, нито Татяна са председатели, нито зам-председатели на групите си. На всяка лична среща не можем да бъдем контролен орган кой с кого се вижда". Това коментира в "Денят започва" по БНТ Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR за скандала между ИТН и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR предпочита да вярва на фактите и подчерта, че в случая главният прокурор е решил да влезе във функциите си.

Филип Станев сравни Татяна Дончева с касичка прасенце

"Зависи от фактите. Нямаме основание да вярваме или да не вярваме. Ако това е вярно, никой не е готов да насърчава такъв тип поведение, това е ясно. Ако не е вярно, никой пък не трябва да насърчава обратния тип поведение - за хвърляне на обвинения", заяви Бабикян.

Депутатът е категоричен, че в случая става дума за лични разговори и уточни, че парламентарната му група винаги е провеждала публични разговори.

"Когато отидеш на избори, тогава имаш депутати. Всичко останало са покупко-продажби, които не са по вкуса ми", каза Бабикян.

Той обясни, че не е разговарял с Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, тъй като тя не е в България. Според него тя вече е дала своите изявления, а въпросът ще се решава в съда.

Депутатът уточни още, че Дончева е мандатоносител на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Манолова е тази, която решава през кое гражданско сдружение партията ще се яви на избори.

"Не вярвам, че отделно ще се явим, но не мога да се изказвам, преди да е взето решение. На предстоящите избори гледам с досада и отвращение, защото за трети път правим едно и също упражнение, което трябваше отдавна да сме научили", каза Бабикян.

Регистрираното сдружение "Ние идваме" е неправителствена организация. Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR, каза, че това е формат, с който де юре той и Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 ще присъстват някъде, защото организацията им досега е била виртуално същество.

"Сега сме НПО, която има възможности да събира хората, да имаме организиран начин на съществуване и да може нашите симпатизанти да се намират на място, на което могат да си взаимодействат", заяви той.

Той определи коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" като мост между лявото и дясното:

"Защо в нашата малка коалиция - тя е модел - успях аз да разсърдя толкова свои приятели, защото съм с две леви дами в тази коалиция? Загубих приятели, те също, защото са с десни хора като нас. Значи моделът е възможен", бе категоричен той.

За него е странно защо Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е атакувала служебното правителство и обясни, че неговата група не е настоявала за мандат, понеже е най-малката.

Десислава Станева
1014 2

Коментари 2

Добави коментар
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.08 | 09:08

1
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.

2021.09.08 | 10:41

2
Не на червената мафия

Добави коментар

Водещи новини