Филип Станев сравни Татяна Дончева с касичка прасенце

  • 08 септември 2021 08:46

  • 2942
  • 1
Филип Станев сравни Татяна Дончева с касичка прасенце
© Кадър - Нова телевизия

Тези събития, които се случват, обясняват действията в парламента и в няколко парламента назад. Госпожа Дончева е еманация на политическо дилърство. Ако си затворя очите, виждам касичка прасенце на българската корупционна схема в политиката. В нейната група тя е недолюбвана. Такива хора като нея в политиката не трябва да има. Това заяви Филип Станев от ИТН в ефира на Нова телевизия по повод скандала с 500К и Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

След следващите избори ще е време за смирение. Задава се бежанска криза, задава се ковид криза.

Хаджигенов за скандала с Татяна Дончева: Безобразен е

„Цялата ситуация е изключително интересна не заради друго, а защото обяснява до голяма степен събития в този парламент. Има предвид моралните качества на действащите депутати и в много парламенти назад. Тези събития се случва точно благодарение на политически играчи като госпожа Дончева”, каза още Станев. Той припомни и няколко факта от нейната кариера:

"Когато тя оглави "Движение 21" и се превърна в ярък боец срещу Бойко Борисов, малко след това го покани на конгрес на движението си и само дето не се целунаха. Ще ви припомня за една коалиция между нея и Румен Петков, който по неин адрес беше казал, че тишината в спалнята ражда чудовища. Тя после се коалира с него, някак му прости тези думи. Но трябва да се върнем още по-назад, в далечната 1992 г., когато Дончева като част от тогавашната Софийска прокуратура бива отстранена по настояване на тогавашния главен прокурор Татарчев за липса на професионални и морални качества. Госпожа Дончева, с игрите които играе през годините, се превърна в еманация на това, което се нарича "политическо дилърство", "търговия с влияние", "желание за разцепване на групи". Тя самата много обича да се скрива зад маската на епитети, които слага на хората”, заяви Станев и посочи, че неколкократно е обидила председателят на парламента Ива Митева. Според депутата от ИТН има и други "такива играчи" в този парламент.

Според него Дончева е "недолюбвана" дори и в собствената си коалиция. Причина за мнението му са изказвания на други членове на "Изправи се БГ! Ние идваме!". Той посочи, че от партията ще се държат максимално отговорно, предвид задаващите се кризи с коронавируса и мигрантите.

Балабанов заяви по повод на бюджета, че вчера в пленарна зала партиите са имали различно държане от това, което са показали в комисиите.

Последвайте канала на

Калина Христова
2942 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.08 | 09:08

1
списван от полуграмотен шизофреник, който мре от яд, че мафията няма да е на власт никога повече.

Добави коментар

Водещи новини