Атанас Атанасов: Трябва да стане чудо, за да се реализира мандатът на БСП

  • 29 август 2021 16:59

  • 1228
  • 7
Атанас Атанасов: Трябва да стане чудо, за да се реализира мандатът на БСП
© bulphoto (архив)

„Трябва да стане чудо, за да може да бъде реализиран мандатът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, при условие, че Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в заяви, че няма да даде подкрепа.“ Това каза пред БНР Атанас Атанасов, заместник-председател на парламента и съпредседател на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“.

Според него не може да бъде осигурено мнозинство за съставянето на правителство и логично се върви към предизборна кампания.

„Не знам дали ние трябва да участваме в предизборна кампания на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това е абсурдно. Тази покана малко ми звучи като призовка“, коментира Атанасов.

БСП и ИБГНИ се разбраха за подкрепа, но правителство на промяната няма да има

По думите му президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е дал последния мандат на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за да е сигурен, че ще има време за актуализацията на бюджета: „Било е изначално ясно, че няма шанс при третия мандат да се създаде правителство“.

„Лентата беше отрязана миналата вечер, когато Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в даде интервю, тоест Националната телевизия отиде в неговия офис и той заяви, че няма да дадат подкрепа. Там имаше други интересни неща – той каза, че след следващите парламентарни избори правителство трябва да има на всяка цена и призова към смирение. Аз да питам а защо при този парламент да няма правителство на всяка цена, като те са първа политическа сила и имат председател на НС, получиха най-важните комисии в парламента. Защо сега не“, запита той.

Атанасов коментира, че на партиите на протеста, без никакви преговори и разговори от страна на ИТН, е бил сложен на масата „един непригоден състав на Министерски съвет“ и това е „съборило нещата“.

Допълни, че е останал с впечатление, че се е правело всичко необходимо, за да се провали този мандат. Съпредседателят на ДБ беше категоричен, че демократичното обединение е постъпило отговорно, защото не са допуснали подмяна: „Да бъде избран от НС състав на МС, на хора, на които ще им бъдат натискани, образно казано, копчетата да вземат решения.

„Има златно правило в политиката – подкрепата се търси, тя не се носи на тепсия“, подчерта той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1228 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.08.29 | 22:17

7
ДАВАЙ, БОЙКО. Видно е, че народа е с теб. Видяха се претъпканите зали на кампанията в цяла България. А малките партии, начело с Радев се опитват да говорят от името на народа. Казват, народа иска, народа е за промяна..площадите, ама на площадите бяха една шепа платени от Божков и накрая останаха само клошарите. Ако народа ги искаше на изборите щеше да ги подреди така...ИТН, Мутрите, Дай Б, Бсп, Дпс, ГЕРБ, тогава, щях да кажа ОК, имате право да говорите от името на народа. А, народа ги подреди така...ГЕРБ победа в България, и с 0.5% итн с машините на Мадуро в чужбина, Бсп, Дпс, Дай Б, Мутрите, партията на Радев, на последно. Е, ВИДНО, Е ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА, ЗАЩОТО БОЙКО И С МАШИНИ, СТРЕС, АРЕСТИ, ПАК ГИ БИ. СЛЕДОВАТЕЛНО, НАРОДА Е С БОЙКО* .
ХХХ

2021.08.29 | 19:34

6
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 19:31

5
ВЪВ youtube-Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 19:29

4
ВЪВ youtube-Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.08.29 | 19:26

3
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

2021.08.29 | 17:46

2
Дребно човече с дребни мисли с мъничка пишка и огромна мания за величие. Наполеончето на мама.

2021.08.29 | 17:41

1
Трябва да стане за да се махнат такива като теб отрепко

Добави коментар

Водещи новини