Волен Сидеров поиска оставката на Московски

  • 16 юни 2011 11:33

  • 1345
  • 0
Волен Сидеров поиска оставката на Московски
©

Министърът на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета трябва да е готов да подаде оставка, заради трагедията на магистрала Тракия. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Министерството на транспорта можеше да предотврати катастрофата ако съвестно си изпълняваше задълженията, твърди лидерът на националистите. Защо в България продължават да се дават лицензии на съмнителни, да не кажа криминални турски фирми, които в момента държат този вид транспорт. Турски фирми в България имат монопол върху този транспорт, те поддържат неизрядни технически транспортни средства и това се знае от години, попита Сидеров.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа предположи, че  става въпрос за големи рушвети, както и за една икономическа инвазия на Турция в България.
Министърът на транспорта е главното отговорно лице. Към него не само ще има въпроси за тази катастрофа, но и ще настояват за политическа отговорност, каза Сидеров

Последвайте канала на

Novini.bg
1345 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини