БСП чакат "спокойно и търпеливо" третия мандат от Радев

  • 24 август 2021 07:47

  • 1110
  • 1
БСП чакат "спокойно и търпеливо" третия мандат от Радев
© БНТ

Не една криза чука на вратата, трябва диалог. Това заяви пред БНТ по повод политическата криза у нас председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и народен представител от парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Ченчев. 

"Политическите сили трябва да седнат и да преговорят приоритетите. Всеки един от политическите лидери да подходи като държавник", призова депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

"Нека президентът не е под натиск и да даде третия мандат, но дотогава да се обсъди актуализацията на бюджета", апелира Ченчев. 

"Никога не сме се бъркали в работата на президента, спокойно и търпеливо чакаме третият мандат да дойде при БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е", разкри социалистът.

"Без обсъждане на имена нищо не може да се случи – ние не сме лидерска партия", съобщи Иван Ченчев.

Атанас Зафиров: Залагането на неизпълними условия взривява целия преговорен процес

"По всички краища на българия молят политиците за разум и да съставят правителството. Не може себеуважаваща се партия да приема всичко безропотно", обясни той по повод исканията на "Има такъв народ". 

"ИТН показах високо ниво на експертност, разговорите ни бяха полезни, но по отношение на част от лицата, предложени за министри, имахме проблем", завърши Ченчев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1110 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИЦО

2021.08.24 | 08:47

1
Иване, на какво си заприличал?

Добави коментар

Водещи новини