Румен Петков: Второто място за БСП ще бъде равно на смърт

  • 28 май 2012 08:12

  • 860
  • 2
Румен Петков: Второто място за БСП ще бъде равно на смърт
©

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в направи силен политически ход с оттеглянето си от борбата си за председател на БСП. Това каза в предаването „Добро утро, България“ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Това не е дезертьорство, отрече Петков и предположи, че причината е да се запази целостта на партията. Никой досега не е опровергал бившия президент в словото на конгреса, с който той атакува настоящия председател Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Основният въпрос който трябва да реши сега БСП е да предприеме мерки за подобряване на катастрофално, каза Петков.

БСП има 5684 организации, това обаче е твърде жалко за нашата партия. Само селата в България обаче са 5067 села, това означава, че има едва ли не по една организация в населено място, изчисли Петков. Нищо добро не ни чака, ако не променим това, убеден е социалистът.

Не допускам да има чистка в партията, тъй като това би било катастрофално. На следващите парламентарни избори няма да имаме инструментариума, който има ГЕРБ. Второто място ще бъде смърт за БСП, категоричен е Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Ако не спечелим изборите ще лишим обществото от възможността да предоставим алтернатива на управлението.

Последвайте канала на

Novini.bg
860 2

Коментари 2

Добави коментар
д

2012.06.09 | 00:05

2
Да убием тези мафиоти от раз долу БСП.Достатъчно се гаврихте с нас.
Иво

2012.06.09 | 00:03

1
Положението на БСП е катастрофално, смята социалистът. ДА УЖАСНО СИ ПРАВ ДРУГАРЮ ПЕТКОВ ПРИ ВАС ВИНАГИ ВСИЧКО Е БИЛО КАТАСТРОФАЛНО, ТАКАВА Е ПРИРОДАТА НА ВАШАТА ПАРТИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини