Арман Бабикян: Ще продължим да си говорим с ИТН

  • 11 август 2021 09:11

  • 1181
  • 3
Арман Бабикян: Ще продължим да си говорим с ИТН
© Булфото

„Върнахме се още назад с това, което се случи до момента“, каза пред БНР Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR от „Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че

„Крайно време е от ИТН да разберат какво значи антисистемна партия. А  тази партия в момента изглежда най-системната", каза още Бабикян. Бабикян заяви, че и занапред ще продължат да си гворят с ИТН.

Хаджигенов и Дончева: ИТН упражняват произвол. Защо се мъчат въобще?

"Защото и сред тях, и сред техните избиратели има достатъчно интелигентни хора", посочи още Бабикян.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1181 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.08.11 | 12:15

3
Престанете да се правите на по можещи и по умни от служебният кабинет.За 9 седмици събраха 2 милиярда,гнБорисов за 8 седмици опраска 10 милиярда.Ревахме грачихме драпахме,изпушихме Слави.Сега какво хайде пак да го връщаме,няма нищо лошо да бъдете ръка за ръка,но спретесе да си разигравате кончетата по вашите пътечки.Започвате да ни дразните,гласувайте да остане служ кабинет,със малки поправки.Разберете със гн Бойко Рашков Асен Василев Кирил Петков Янаки Стоилов сме,тях няма даги загърбим.Вас ще загърбим тях няма.Внимавайте неси слагайте бомби в гащите.Много добре знаете от протестните партии какво иска народа.
ИДВАТ

2021.08.11 | 10:47

2
ИЗБОРИ- ВЪН!
Stamatis

2021.08.11 | 09:36

1
Тоя пък платен навияч! За какво ще си говорите с тези, то и вие сте зле, но тези от ИТН направо разбиха кочината от много квичене и никакво действие!

Добави коментар

Водещи новини