Хаджигенов и Дончева: ИТН упражняват произвол. Защо се мъчат въобще?

  • 11 август 2021 08:18

  • 2462
  • 4
Хаджигенов и Дончева: ИТН упражняват произвол. Защо се мъчат въобще?
© Колаж: Novini.bg/ БНТ

Отнесете се спокойно към нещата. Нищо не следва, ако искат ще включат кабинета в дневния ред, ако искат не. Това заяви преди председателския съвет в НС депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

"Не знам защо направиха всички преговори последния месец. Нямат право да оттеглят проектопремиерът така. Не сме на Женския пазар – иди ми, дойди ми", категорична бе тя.

Тошко Йорданов с лаконичен коментар преди НС

"При всички случаи ще се създаде конституционен прецедент. Не е нужно да правим прецедент – нека да се разберем като хора", призова Дончева ИТН.

Защо се мъчат въобще? Хванаха от пътя някакъв човек, за да го направят министър-председател, разкри депутатът от ИБГНИ. 

"Ако има някой, който упражнява произвола, това са ИТН, защото те се опитват да извият ръцете на всички нас да работим за тях, а ние имаме наши собствени избиратели, наши собствени цели, наши собствени начини, които не са съвместими с демократичните им идеи", заяви пред журналисите Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се БГ! Ние идваме!" и допълни: 

Явно трябва да минат години с избори, за да видят (от ИТН) как стават нещата. Това всъщност ще е едно училище за сценаристи! 

Дончева отговори на Тошко Йорданов и разкри: ИТН натискаха Манолова за подкрепа

"Аз искрено се забавлявам с това, че Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. говори от името на протеста, защото аз лично съм го виждал на протеста веднъж. Всъщност ние сме протеста, не те", продължи той.

Радина Лазарова
2462 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
неразбиращ

2021.08.11 | 10:29

4
СССССССССССЛУЖБОГОНЦИ.
aaa

2021.08.11 | 10:24

3
Ама вие от "Изправи се ние си тръгваме" какво искате да ви даде Слави най важните министерства а той каза че ще носи цялата отговорност пред народа , е господа и госпожи няма как да стане и аз бих постъпил по същия начин като него и аз не бих се съгласил , успокояващото е че в следващия парламент сигурно няма и да ви видим
Седесарската смрад

2021.08.11 | 08:53

2
в Парламента ще пречи за възстановяването на България и ще взима депутатски заплати за това.
а

2021.08.11 | 08:49

1
Като хванаха Николай Василев пак не ви хареса, къв чеп искате? Всеки го разбира- искате ваш си министър, който да ви прави далаверите!

Добави коментар

Водещи новини