Хаджигенов и Дончева: ИТН упражняват произвол. Защо се мъчат въобще?

  • 11 август 2021 08:18

  • 2493
  • 4
Хаджигенов и Дончева: ИТН упражняват произвол. Защо се мъчат въобще?
© Колаж: Novini.bg/ БНТ

Отнесете се спокойно към нещата. Нищо не следва, ако искат ще включат кабинета в дневния ред, ако искат не. Това заяви преди председателския съвет в НС депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

"Не знам защо направиха всички преговори последния месец. Нямат право да оттеглят проектопремиерът така. Не сме на Женския пазар – иди ми, дойди ми", категорична бе тя.

Тошко Йорданов с лаконичен коментар преди НС

"При всички случаи ще се създаде конституционен прецедент. Не е нужно да правим прецедент – нека да се разберем като хора", призова Дончева ИТН.

Защо се мъчат въобще? Хванаха от пътя някакъв човек, за да го направят министър-председател, разкри депутатът от ИБГНИ. 

"Ако има някой, който упражнява произвола, това са ИТН, защото те се опитват да извият ръцете на всички нас да работим за тях, а ние имаме наши собствени избиратели, наши собствени цели, наши собствени начини, които не са съвместими с демократичните им идеи", заяви пред журналисите Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се БГ! Ние идваме!" и допълни: 

Явно трябва да минат години с избори, за да видят (от ИТН) как стават нещата. Това всъщност ще е едно училище за сценаристи! 

Дончева отговори на Тошко Йорданов и разкри: ИТН натискаха Манолова за подкрепа

"Аз искрено се забавлявам с това, че Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. говори от името на протеста, защото аз лично съм го виждал на протеста веднъж. Всъщност ние сме протеста, не те", продължи той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2493 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
неразбиращ

2021.08.11 | 10:29

4
СССССССССССЛУЖБОГОНЦИ.
aaa

2021.08.11 | 10:24

3
Ама вие от "Изправи се ние си тръгваме" какво искате да ви даде Слави най важните министерства а той каза че ще носи цялата отговорност пред народа , е господа и госпожи няма как да стане и аз бих постъпил по същия начин като него и аз не бих се съгласил , успокояващото е че в следващия парламент сигурно няма и да ви видим
Седесарската смрад

2021.08.11 | 08:53

2
в Парламента ще пречи за възстановяването на България и ще взима депутатски заплати за това.
а

2021.08.11 | 08:49

1
Като хванаха Николай Василев пак не ви хареса, къв чеп искате? Всеки го разбира- искате ваш си министър, който да ви прави далаверите!

Добави коментар

Водещи новини