Пламен Николов проговори за образованието си в Австрия

  • 09 август 2021 17:14

  • 10699
  • 14
Пламен Николов проговори за образованието си в Австрия
© Булфото

Не съм абсолвент на университета Алпе Адрия в Клагенфурт, а специализант със защитен научен проект там. Това каза за БТА номинираният за министър-председател от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее. Поводът да бъде потърсен за коментар е публикацията в клагенфуртския вестник "Клайне цайтунг", свързана с образованието на Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее в Австрия. Авторът на статията, който е ръководител на икономическия отдел на вестника, твърди, че Пламен НиколовПламен НиколовПламен Николаев Николов е роден на 29 юли 1977 г. в Горна Оряховица, по професия е предприемач. Владее не е бил възпитаник на университета, съдейки по официална информация, получена от д-р Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

Николов бе категоричен, че е редно запитването от австрийска страна, да бъде отправено не към университета в Клагенфурт, а към австрийското министерство за образование, наука и култура, тъй като става въпрос за научнен проект "Феноменологията и фазите на преживяване при възприемането на субективното време". "Благодарение на него съм защитил своя дисертационен труд пред ВАК", поясни Николов.

Проектът, чиято снимка Николов изпрати, е послужил за защита на докторската му теза в България. Николов коментира, че именно австрийското министерство са присъдили стипендията Ернст Мах, а университетът в Клагенфурт просто е бил мястото, където реализира своя научен проект.

Той уточни, че докато е бил там, е ползвал библиотеката и научния ресурс на тримата професори, които са били споменати и по време на пресконференцията. Двама от тях са още живи и здрави, посочва Николов, визирайки имената на Manfred Moser, Michael Polemis. Николов благодари за подкрепата им.

Австрийски медии питат: Учил ли е в Клагенфурт кандидат-премиерът Пламен Николов?

Именно посредством реализацията на проекта, Николов защитава и дисертационния си труд пред Специализирания научен съвет по философия към Висшата атестационна комисия /ВАК/ към МС на Република България.

Николов припомни, че докторските степени тогава са се присъждали от ВАК, а само аспирантурите са се водили към някакво научно звено - университет или академия. "В този смисъл аз съм аспирант на СУ, но доктор на ВАК", уточни Николов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10699 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2021.08.09 | 17:38

1
Лапай шнорхела и да се махаш!

2021.08.09 | 17:39

2
Партия от балони.
dtj

2021.08.09 | 17:43

3
Тоя сме.шник вместо да си затвори ла.йняната уста продължава да пръска и мирише вече доста лошо!!! Скоро и Славка Инв.алидната ще е така, а Тошака вече е изгнил вътрешно-още от кастинга на който са избрали Пламенчо за премиер!!!

2021.08.09 | 18:01

4
Да оставим настрани изопачаването на контактите му с този университет, но само мен ли ме впечатлява колко безума е тезата на дисертацията му?!

2021.08.09 | 19:01

9
Безумната теза на дисертацията му е одобрена от "уманитарите" на СУ. Там е проблемът, не при Николов.
Сексуален цис- джендър

2021.08.09 | 18:10

5
Аре сиктир, чухме те още първия ден как излъга. Ходи при червените насекоми на черни точки от герб, там ти е мястото.

2021.08.09 | 18:15

6
Успешен бизнесмен - паботил е по специалността си. Шнорхелите как се продават, ако нямаш докторска степен? Следващия кастинг да обхване бакшишите в София. Всичките са с докторска степен, а и от политика разбират.
Хехе

2021.08.09 | 18:51

7
Доживях да видя супер супер гений.Хората работят много години за един научен принос към дисертацията си.Той само от една специализация направил 10 приноса.

2021.08.09 | 18:52

8
През 2020-та година простият, невеж Борисов оцеля. Въпреки говоренето му с вулгарния език на мутра,натиска и протестите.То не бяха записи, то не бяха кюлчета, пачки, пистолети и чекмеджета. То не беше пандемия и разпадаща се здравна система. Протести, полицейско насилие и отворени писма до ЕС. Барселона и Мис Бикини, Цветанов. Външен натиск на ЕС и САЩ за санкционираните по закона Магнитски. Те биха свалили от власт всеки един премиер, във всяка една правова държава. Но Борисов оцеля, но не като политик, а като партизанин, шумкар слязал от планината Означава ли това оцеляване, че начело на държавата ни стои непоколебим диктатор, способен да се справи с какви ли не предизвикателства. А ние като народ не разполагаме с нищо по-добро.И Борисов е незаменим.Няма незаменими хора, има случайни политици като Борисов, Слави ГЕРБ, ИТН. Те завинаги ще си заминат от живота ни. Намериха се честни и почтени министри от служебния кабинет. Изразиха готовност заедно с нас да помогнат на държавата.
Анонимен

2021.08.09 | 23:13

14
Ти какъв глупак/чка/ си,не е истина.
Юлия

2021.08.09 | 20:30

11
Ку- ку!!!

2021.08.09 | 19:32

10
Този охлюв от Шумен да се маха много надалеч ! Темата му е безумна ! Сещам се за подобен случай със Станищев , защитил дисертация за влияние на копчетата във военната форма на армията на СССР ! Ментална педерастия и не само !
Гост

2021.08.09 | 21:28

12
Шнорхел тиси най тъпия комунист щом си се захванал стъпите комунистически чалгари ако можеш бягай бързо докато не са те разкъсали комунистите начело с предателя фатмак

Добави коментар

Водещи новини