Бабикян: За узаконяване на плагиатството и повече арогантност в политиката ли протестирахме?

  • 09 август 2021 12:28

  • 1574
  • 5
Бабикян: За узаконяване на плагиатството и повече арогантност в политиката ли протестирахме?
© Булфото (архив)

Напъвам се да си спомня, за какво хората бяха по площадите миналата година... Защото като гледам тази година ...?! Това написа във Фейсбук депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" Арман БабикянАрман БабикянАрман Агоп Бабикян е български журналист и общественик. Той е изпълнителен директор на PR, коментирайки сутрешното интервю с предложения за вътрешен министър Петър Илиев. 

Явно са протестирали за пенсии, за мажоритарна система, за повече арогантност в политиката, за повече почетни консули, за битка със "соросоидите", за съсипване на Истанбулската конвенция, за поне един македонец в космоса (че не се търпи вече), за узаконяване на плагиатството и по-чести избори, и т.н.

В някои от дните са протестирали за приемане на еврото, а в други за обратното. В особени моменти са крещели да се продава Българската банка за развитие, а в други не.

Бабикян: От ИТН ни представиха състава на кабинета на Power Point, после си тръгнахме

Явно е имало дни, в които натрапчиво са ругани млади и компетентни хора като Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, и са провиждани като "леви", а сигурно е идвала Нинова като рупор на дясна идеология и антисистемност!

Или не помня добре (от възраст ще да е), или съм бил на други протести... Или въобще не съм бил!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1574 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
А

2021.08.09 | 15:30

5
Протестирахте за да се намърдате в парламента. На мястото на други. Тва е. Вижда се

2021.08.09 | 13:01

4
Държавата я съсипаха други!Радев полага всички усилия,които му позволяват правомощията за да я вдигне на крака.Герб положиха максимални усилия да му намалят правомощията.ИТН е продукт на задкулисието.Искаме служебното правителство за постоянно.

2021.08.09 | 13:00

3
За пapи бяха. Както и ти. Все пак пРезидeнта си го каза в прaв тeкст - черeпа звyчи по-дoстоверно от съдa и прокyратурата. То и баща му звучеше по-достоверно от полицая и блъснатия инвалид де, ама това е друга тема....

2021.08.09 | 12:55

2
Гн Хаджигенов,гжа Манолова,гн Христо Иванов уважаваният от мен политици.Дами и господа,за да подкрепите това правителство,трябва да сте луди.Ако мислите за България,никога не правете тази идиьотщина.Не поемайте тази разюздена одговорност.За да не се юрнат протестите срещу вас.Слави никога не спомена че ще изпуши Иван Гешев.А за това е борбата,зада тръгне България напред.
Баш майстора

2021.08.09 | 12:47

1
Напънала се планината и родила мишка .Бабикян още миналото лято всички идиоти които протестираха бяха събрани от кол и въже защо се чудиш сега че не се получава по твоята, там на площада всеки си имаше негова собствена идея за управление на държавата водени само от омраза и лични неуспехи в живота . ...по този начин на правене на революция това се получава .

Добави коментар

Водещи новини