Кирил Добрев: БСП ще плати цена за подкрепа на правителството на ИТН

  • 04 август 2021 14:05

  • 2034
  • 2
Кирил Добрев: БСП ще плати цена за подкрепа на правителството на ИТН
© Булфото (архив)

За около месец ръководството на партията извървя един дълъг път – от сериозни критики към "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" до съвпадение на програмите. Това каза Кирил Добрев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е преди заседанието на Националния съвет на партията, на което трябва да бъде взето решение дали "червените" ще подкрепят правителството на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", предаде репортер на Noivini.bg.

Сега влизам вътре да разбера каква е цената на това нещо и да разбера кога точно ще я плати партията, заяви Добрев.

Иво Христов: Ако БСП подкрепи кабинета, това ще е показна екзекуция

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2034 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
О,

2021.08.04 | 14:34

1
КАКВИ СМЕШНИЦИ СА ТЕЗИ НЕДОУ4ЕНИ МОМ4ЕНЦА, НО С ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА НИ КОМАНДВАТ, ДА НИ НАСТАВЛЯВАТ, ДА НИ КАЗВАТ КАК ДА ЖИВЕЕМ ПО ТЕХНИТЕ КОМАНДИ! ДО ТАМ ЛИ СЕ ДОКАРАХА СИСТЕМНИТЕ ПАРТИИ! ЕДИН ПРОСТ СЕЛЯНИН ДА ГИ У4И ДА СИ ВРЪЗВАТ ОБУВКИТЕ!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ТЪРКАЛЯТЕ В КРАКАТА МУ. НИЕ ГЛЕДАМЕ ДНЕС, ВИЕ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПАРЛАМЕНТА ОТВЪН СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.

2021.08.04 | 14:48

2
Грешите.Вървим към президентска диктатура от Белоруски тип. Радев им скрои шапката на тези партийки.БСП няма да подкрепят, Мая Манолова също, Бойкикев и той.България влиза в мракобесно безвремие, под ботуша на Радев и Рашков.Честито!

Добави коментар

Водещи новини