Филип Станев разкри ще има ли редакция представения кабинет

  • 04 август 2021 08:05

  • 2369
  • 5
© Булфото

Трябва да спрем да се фиксираме върху някакви изтървани в пространството реплики. Трябват ни конструктивни разговори. Този кабинет няма да претърпи нова реакция. Ние смятаме, че трябва да има правителство и то трябва да е в този състав. Вчера представихме кабинета пред тези, от които искаме подкрепа, и нямаше никакви реакции от тяхна страна. Цялата конституционна процедура ще бъде извървяна докрай и какво ще се случи с този кабинет - ще реши българският парламент. Това заяви в ефира на Нова телевизия Филип Станев от ИТН.

Петър Илиев е един от най-добрите български конституционалисти. Работим заедно от 2016 година, заедно сме правили и референдума, подчерта още той и добави, че Илиев ще е прекрасен вътрешен министър.

Кабинет или не: Ще се вземат ли БСП и ИТН?

Задължително ще търсим подкрепата на Демократична България и хората на Мая Манолова, отсече Станев.

Слави Трифонов е провел личен контакт с някои от лидерите на партиите, някой въпроси не са към нас, ама към тях, заяви още Филип Станев.

Зам.-председателят на ИТН бе категоричен, че няма да върнат празна папка на президента Румен Радев в петък.

 По думите му разграждането на „модела ГЕРБ” или така нареченото „изчегъртване” може да се случи, само ако се извършват конкретни практични дейности в изпълнителна и законодателна власт.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2369 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Електpa

2021.08.07 | 13:08

5
Да ви е честито, новото кому-чалгарско, хурвенско, болшевишко и Каунско правителство...

2021.08.04 | 09:37

4
Пл. Николов пак излъга: Само Бхуто е философка Видян 407 пъти | Коментари 1 Гласували 2 рейтинг: 3.0000 Само Беназир Бхуто е завършила философия от изброените от кандидат-премиера Пл.Николов. Така той отново се изложи с неистина. Кол,Камерън - и двамата напуснали политиката за корупция, Кисинджър и т.н. НЕ са.

2021.08.04 | 09:22

3
Какво да решавате,протестните партии,ненормалници подкрепят ли се.Нас ни прават на луди ми и вас ли Мая Хаджигенов Хр Иванов.Чакаме ве пред парламента.Дасе махат.

2021.08.04 | 09:18

2
Слави ИТН ще останат в истирията като измамилите най-бързо българският народ ! Скороста на измамата им се дължи на използваната омраза към ГЕРБ и тъпата банкянска тиква.Излъгаха ча ще вкарат Тиквун герберистите и Гешев в затвора.
Мани

2021.08.04 | 08:53

1
Мунчо ще вземе да получи някой аневризъм покрай цялата патардия :)

Добави коментар

Водещи новини