Иванов: ГЕРБ остави страната при нулев мигрантски натиск, Рашков да отговори за проблемите сега

  • 28 юли 2021 08:30

  • 1456
  • 7
Иванов: ГЕРБ остави страната при нулев мигрантски натиск, Рашков да отговори за проблемите сега
© БНТ

Притеснени жители и изпратиха снимки на бежанци, които се разхождат свободно в Харманли. Това заяви след личните си проверки за нелегални мигранти депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Александър Иванов. 

Всичко по темата:
Мигрантска криза 393

"Майки и възрастни жени биват притеснени от тези небългарски граждани. Те влизат нелегално, това са нелегални мигранти", каза още той.

"Тези бежанци не са длъжни да се прибират в лагера в Харманли, част от тях и не го правят,  и могат да пътуват с влаковете спокойно из страната. Има случаи дори на заловени във вътрешността на страната мигранти", допълни Иванов.

"Допреди 2 месеца нямаше проблем с бежанците", категоричен бе депутатът от бившите първи. 

"Поискахме министър Рашков да дойде пред депутатите и да обясни какъв е мигрантският натиск", допълни Иванов.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в остави страната при нулев мигрантски натиск, категоричен бе народният представител. 

Рашков на второ изслушване в НС, депутатите викат и Кацаров

"Допускаме, че ресурсът на МВР е бил пренасочен на друго място, не само в изборите, но не и в охрана на границите", разкри Иванов. 

Всичко по темата:
Мигрантска криза 393
Радина Лазарова
1456 7

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 7

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.07.28 | 10:50

7
Когато фактите говорят и боговете мълчът! ФАКТ, е че ГЕРБ остави страната при нула мигрантски натиск! А таРашков ни занимава със неговите доклади, които няма да доведат до апсолютно нищо! таРашков да отговаря за истинските проблеми сега и за неговите 19 имота с 19 тоалетни! ТаРашков, най-лошият министър МВР в нашата история!

2021.07.28 | 09:35

6
Рашков ще прати мигрантите в Банкя в къщата на Бойко.

2021.07.28 | 09:31

5
ПО СТАР ОБИЧАЙ ПП ГЕРБ СЕ РАЗПРАВЯ САМО С ТЕЗИ КОИТО КРИТИКУВАТ ВОЖДА БОРИСОВ. ОСТАНАЛИТЕ ХОРА НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ. ДОКАТО ПЛЮЕХА ГЕРБ КАТО ЦЯЛО, ГЕРБ МЪЛЧЕШЕ, НО В МОМЕНТА В КОЙТО НЯКОЙ НАПЛЮ БОРИСОВ - ГЕРБ СКОЧИ ДА БРАНИ ВОЖДА.

2021.07.28 | 09:24

4
Хм! Рашковизъм и защо ви е толкова страх от него. Който е гузен все се натиска да приказва от страх да не го стигне
ясновидец

2021.07.28 | 09:23

3
" Проблемите сега" са резултат от вашето 10 годишно управление, от изпълняване на неприемливи договори с ЕС, от некачествено направена гранична ограда, от некачествено пропускане на контролните пунктове. Как едно време при лошия социализъм ,заек да мръдне го застрелваха, а пък сега цели пълчища, гости на Меркел се шляят из Балкана и горите на България и не сте ги видели,някой уж случайно ги засякъл.Това още не са проблеми, след 2025 ще ги има проблемите,които вие бившите създадохте.

2021.07.28 | 08:59

2
Е нормално .Тиквата беше скоро при Ердоганчо за консултация

2021.07.28 | 08:53

1
Това ли уговори с Ердоган Бойко? Държавата ще досасипе той да е и той. Нагли няма да се върнете никога на власт.

Добави коментар

Водещи новини