От ДБ разкриха кой министър от проектокабинета на ИТН не искат да е в управлението

  • 24 юли 2021 10:37

  • 6870
  • 4
От ДБ разкриха кой министър от проектокабинета на ИТН не искат да е в управлението
© Нова телевизия

С ИТН гледаме в една посока. Има светлина в тунела. Това заяви депутатът от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Стоян Михалев в сутрешния блок на Нова телевизия. 

След разговорите в петък стана ясно, че "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" са се споразумели за съдебната реформа.

Това включва и закриването на специализирания съд и прокуратура. Наистина гледаме в една посока с тях по тези теми, посочи Михалев.

Тошко Йорданов и Христо Иванов: Гледаме в една и съща посока и имаме общи цели, удовлетворени сме от днешния разговор

По думите му ИТН и „Демократична България” са се споразумели по основната рамка, оттук-нататък ще се разговаря по детайлите.

,,Персонални назначения в кабинета не са били предмет на разговор вчера'', каза Михалев.

Няма да подкрепят обаче Николай Радулов за вътрешен министър. Няма да подкрепят и управление, разчитащо на ДПС.

Румен Петков: Преди да сложим Радулов за вътрешен министър, нека хубаво проверим архивите на МВР

,,ДПС за нас е червена линия. Ако има по някакъв начин връзка на следващото управление с ДПС, ние няма да го подкрепим. Можем да бъдем и партньори, и опоненти на това управление'', заяви още Михалев. 

Според него "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" е гарант, че ДПС няма да е част от властта.

Лесният път е нови избори – социолозите са категорични, че само "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" повишава резултата си. Но това не е добре за България. Интересът на българските граждани е най-важен. Ние сме в парламента заради целите, които сме си поставили. Ако не можем да ги изпълним, няма да сме там, каза Михалев.

„Демократична България” ще има своя кандидатура за президентските избори. Към момента обаче още не е определена двойката.

Владимир Василев
6870 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ясно

2021.07.26 | 11:16

4
Идват нови избори. .и тогава нова партия " из.се.рисе м.ая вън".

2021.07.24 | 11:17

1
ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СЕ СРИВА, ВЪПРЕКИ ЛЪЖИТЕ НА СОЦИОЛОЗИТЕ.
Мен

2021.07.24 | 13:33

3
Нямаме основание да вярваме на социологически агенции, но защо да вярваме на теб, лайньо ?
досега соци.олозите

2021.07.24 | 13:31

2
лъжеха в процентите на ге.рб/бе.се.пе/де.пе.се, винаги има пишеха 3-4 про.цента отгоре.. на итн и дб пък даваха 4-5 надолу. Та извода е, че си долна пла.тена гер.берастка ковра безродна

Добави коментар

Водещи новини