Мая Манолова: Хората очакват да възстановим демокрацията

  • 21 юли 2021 11:56

  • 873
  • 11
© Novini.bg

Разговорите за подкрепа на кабинет и неговите приоритети ще бъдат публични в най-публичната сграда – Народното събрание, под светлината на прожекторите. И медиите, и българските граждани ще бъдат информирани. Това заяви пред журналисти в кулоарите на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, председател на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че"

,,Ние от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" не целим и не търсим постове, не искаме да участваме в парцелиране на властта. Ще настояваме приоритетите, които отстоявахме и които не са на нашата парламентарна група, а на българския народ – за повишаване на доходите, за преизчисляване на пенсиите, за подкрепа на семейните фирми, на малкия и почтен бизнес, за ревизия на властта, за истинска съдебна реформа. Нека хората да знаят, че ще имат кабинет, който да се интересува от техния дневен ред'', допълни Манолова.

Мая Манолова: Разговори с ДПС и ГЕРБ няма да се водят

Не съм разговаряла със Слави Трифонов по време на цялата предизборна кампания. Но това, което заявихме и с което от ИТН се съобразиха, е, че разговорите и преговорите за подкрепа на правителство трябва да се водят публично. Според мен хората очакват да има правителство с първия мандат. Хората заявиха, че искат формациите на протеста да се обединим, да излъчим почтено управление, което да се заеме с решаването на най-неотложните въпроси, да извърши позитивна трансформация, ускоряване и модернизация на България след 12-годишния застой по време на управлението на ГЕРБ и да възстановим демокрацията и авторитета на институциите и правовата държава, коментира още тя.

,,На първо място са важни политиките, на второ място са важни и хората, които ще ги изпълняват, но нека да видим предложенията. Нямаме никакви причини да смятаме, че ИТН няма да предложи почтени и образовани хора с експертиза, които да извършат тежките реформи, чакани от българския народ'', каза в заключение Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Владимир Василев
873 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.07.21 | 15:12

11
Лая Костинбродска е с московска диплома за уроспия, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К-Рабия. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла

2021.07.21 | 15:12

10
Сестра Галева Костинбродска Свирката на мутрите, искрено се надявам съдбата да те накаже за всички мръсотии, които сътвори и за всички лъжи, които изнасяш. Българи, събудете се, иначе утре ще бъде късно. През 95-та бяхме на една нога с Чехия и Унгария, след Виденов отпаднахме от тази група. Преди Тройната коалиция бяхме преди Румъния, преди Орешарски бяхме с Румъния, а след Орешарски дишахме праха на Румъния. Сега за първи път преминахме 50% от средните доходи в ЕС, но мога да се обзаложа какво ще се случи след 12 месеца. СЪБУДЕТЕ СЕ, жабчета! Варят ви!
евроатлантик

2021.07.21 | 13:09

7
само ако пожарникарчето от бкп-то управлява, само тогава има демокрация.

2021.07.21 | 13:12

9
Шибачев, ти вече си ЕВРОИДИОТ???!!
Бачо Колю

2021.07.21 | 12:15

2
Демокрация имаше.Ти си една от тези които я рушат.

2021.07.21 | 13:10

8
Маю,боклук, червен

2021.07.21 | 12:32

3
почтено управление и мая манолова - две несъвместими неща. Защо не си остана омбудсман - там поне вършеше нещо и хората те харесваха.
И ще бъде такъв живот че само си викам дано

2021.07.21 | 12:57

6
Галева ще възстановява демокрацията???!!!Виц на годината!!!Да не би братята да се връщат???
123

2021.07.21 | 12:33

4
Майче, обясни на простия народ, КАК КОМУНИСТ КАТО ТЕБ, ПРАВИ ДЕМОКРАЦИЯ.

2021.07.21 | 12:50

5
Еби се в г.ъза,това,което умееш.
Изненада

2021.07.21 | 12:10

1
и тук цензура. Жалко сте

Добави коментар

Водещи новини