Христо Иванов поиска дълбока административна и смела съдебна реформа

  • 21 юли 2021 09:53

  • 1460
  • 11
© Булфото

Поздравявам ви затова, че започваме заедно да орем държаната нива. България е в криза, тя не е криза на аритметиката в партиите. Тази криза е благодарение на корупционния модел. Това заяви в декларация от името на ПГ на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" председателят Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Иванов пожела Контактна група за подкрепа на служебния кабинет и здравните власти. 

"Трябва да осигурим максимално бързо внасянето на Плана за възстановяване, не трябва да позволим парите да се откраднат", каза още председателят на ПГ на ДБ.

Съпредседателят на ДБ поиска и актуализиране на бюджета, да се потърси и възможност за преизчисляване на пенсиите. 

Акцент в програмата на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от " ще бъде продължаване на промените в изборното законодателство, работата с българите в чужбина, елиминиране на лобизма, опазване на българското природно наследство, въздуха, инвестиции в културата. 

Христо Иванов: Трябва да успеем да направим правителство

"Партиите на промяната няма да имат значение без действия", коментира Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския

Съпредседателят на ДБ поиска дълбока административна и смела съдебна реформа. "За пореден път главният прокурор Иван Гешев го е страх да дойде, няма го на откриването на НС", съобщи Иванов. 

"Ще проведем разговори с абсолютно всички партии по темата за съдебната реформа, ще чуем мнението на всички", разкри председателят на ПГ на ДБ.

Искаме управление на дълбоката промяна и нова страница за страната, призова Иванов.

Ние в този парламент трябва да отстоим българския национален интерес. Трябва да проявим твърдост, но и смелост и да решим проблема с РС Македония. Трябва да отстоим истината, но трябва и да намерим начин да станем заедно членове на ЕС, защото това е българският национален стратегически интерес, завърши той.

Радина Лазарова
1460 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Добри

2021.07.25 | 18:27

11
Иванов веднъж се провали като министър на правосъдието. Няма нужда да се напъва толкова.

2021.07.25 | 18:09

10
НА СЛАВИ ТЪПОТО ОЛИГОФРЕНЧЕТАТА,ВЕЧЕ СА ДЕЙСТВАЩА,РЕСПЕКТИВНО,ЛЪЖЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИКАТУРА...РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА******СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ ТЫ КАТО ДИНА ГО Е ДОБИЛА ОТ ПИЯН РУСКИ БОТУШ,А УБИЕЦА НА ПЛОВДИВСКИ СТАЧНИЦИ ДМУТРИЙ ГО Е ПРИЗНАЛ ЗА СИН И ГО Е ОТГЛЕДАЛ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ. ДИНА Е ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В КРЕМЪЛСКИЯ КЕНЕФ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ.
Никола

2021.07.23 | 12:02

9
Ако Иванов не беше такава мишка, щеше да направи реформата още като беше министър
бррр

2021.07.21 | 12:35

8
"Ще проведем разговори с абсолютно всички партии по темата за съдебната реформа, ще чуем мнението на всички", разкри председателят на ПГ на ДБ. то на вас само говоренето ви се отдава
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.21 | 12:15

7
Да се разкapа ВСС и веднага след това Гешев. Новите бързо да вкapат гейберско-депесарското ОПГ в затвopа и тролчетата му да yмpaт от глад.

2021.07.21 | 11:38

6
ХРИСТО ИСКА ДА ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

2021.07.21 | 10:55

5
Христо....Маджо ти си обажда.....кога ще върнеш парите от метежа ....знам какво направи миналато лято

2021.07.21 | 10:48

4
Иванов, когато за теб стане проблем не само Гешев, но и Лозан Панов /за уронване престижа на съдебната система/, в борбата ти срещу олигарсите включиш и Прокопиев, може и да ти повярвам.
Нищоправец

2021.07.21 | 10:31

3
ДОЛЕН ЧЕРВЕН УРОДЛИВ СИНКОВЕЦ
ЕДНА ЖЕНА

2021.07.21 | 10:01

1
бегай манго тръгнал кос гол и бос

2021.07.21 | 10:24

2
Е, НЕМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ ГРОЗ НИК А ГЕШЕТО ЩЕ СИ ГО МЕЧТАЕШ САМО

Добави коментар

Водещи новини