Нинова: Пожелавам на всички един стабилен парламент в интерес на хората

  • 21 юли 2021 09:42

  • 868
  • 4
© Булфото

Пожелавам на всички един стабилен парламент в интерес на хората. Изправени сме пред 4 държавнически предизвикателства. Първото - избрани сме с най-ниската избирателна активност. Второ - имаме силно фрагментиран парламент, за да работи той е необходим диалог. Той обаче не съществува, защото е миниран. Протест срещу партии на статуквото, а това е грешка. ИТН вече са системна партия. Днес червената линия не е протестна или антипротестна партия, а такива, които искат да променят стария модел на управление. Препотвърждавам решението, ако ни се връчи мандата - да имаме ясни приоритети и да предложим състав на кабинет. Четвъртото предизвикателство - да съградим нов модел - справедлив и различен. Това заяви по време на първото заседание на 46-то НС лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

По думите ѝ за тях един от основните приоритети е доходите на гражданите  и тяхното рязко увеличение. "Трябва да направим актуализация на бюджета. Днес внесохме пакет от социални политики", добави тя.

Стана ясно, че вторият приоритет за "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" е здравеопазването, а третият - образованието, науката и културата, а четвъртият - икономиката.

Накрая на изказването си тя пожела на добър час и успех.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
868 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Симеончо

2021.07.21 | 11:32

4
И този парламент ще бъде с много кратко съществуване.
кик

2021.07.21 | 10:41

3
Все едни и същи муцуни гледам цял живот. И тия ги гледах - но на малкия екран.
Эхо

2021.07.21 | 10:23

2
Мнозинството ще се разпадне когато стане ясно кой колко ще вземе.Всеки път е така,а този парламент е с къс живот и значи пълнене на гушката за малко време

2021.07.21 | 09:51

1
Пожелавам на БСП да имат за председател другарката Корнелия Нинова още дълги месеци, до окончателното закриване на партията.

Добави коментар

Водещи новини