Нинова за евентуалния нов кабинет: Много ще е трудно с плаващо мнозинство, но трябва да се справим

  • 23 юли 2021 12:50

  • 43325
  • 10
©

Като първа стъпка ще отговорим на поканата за разговори на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" (ИТН), където ще видим какво ще предложат. Те са водещата сила и те са домакини. В неделя ще обсъдим на Националния съвет нашите приоритети и мандата, с които ще продължим разговори. Доколкото разбрах, те са изявили желание после срещите да продължат чрез експертни групи. Разбира се, че ще има неща, от които няма да отстим, но кои са те ще решим в неделя. За пример мога да дам идеите за приватизация на ББР и "Автомагистрали". Ние сме твърдо против.

Това заяви пред журналисти лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, след края политическите консултации при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на

Радев към БСП: Целта е кабинет. Нинова: За нас най-важно е да има диалог

"След като говорим за приоритети, ще говорим и за личности. Първо трябва да се обединим около политики и приоеритети и едва след това ще говорим за състава на кабинета. Ще разберем в събота дали ще има предложения към наши кадри за министри. Ние имаме достатъчно подготвени кадри. В неделя на Националния съвет на партията ще решим кои са "червените линии", които няма да престъпим при разговорите с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Естесвено, че управление с плаващо мнозинство е неустойчиво. Казвам ви го от опит. Изправени сме пред предивикателствата да се направи бюджет и актуализация на бюджет, които изискват стабилно мнозинство", категорична бе тя. 

Тошко Йорданов след срещата при президента: Ние в коалиция няма да влизаме!

"От първия ден след изборите твърдим, че не сме партия от статуквото и не трябва да бъдем слагани към бившите управляващи. Дали сме достатъчно доказателства за това. Добре е, че от ИТН осъзнаха този факт, освен ако не търсят чисто математически сбор за мнозинство. Винаги сме показвали, че сме се борили срещу статуквото и бившитеуправляващи. Не знам колко ще просъществува едно бъдещо правителство, но ще е трудно с това плаващо мнозинство. Виждате само за преизчесляването на пенсиите какво се случва - всяка партия има свое виждане по темата. Ще е безотговорно, ако не съставим кабинет. Има много важни теми и въпроси за решаване. Трети избори няма да се добре за България", категорична бе Нинова. 

"След Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще имате много отговори и конкретика. Там ще решим всички въпроси, които задавате сега. Трябва да караме стъпка по стъпка. Отново повтарям, че ако третият мандат стигне до нас, ще поканим служебни министри за редовни. От нас зависи кога ще сме готови, за да може президентът да връчи мандат. Нека тръгнат разговорите. ИТН да определят защо ще водят разговори с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. И нас ни слагаха в статуквото,  но направиха странен завой и ни поканиха на разговори. Нека те обяснят. Не мога да отговарям от тяхно име", завърши Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Последвайте канала на

Филип Епитропов
43325 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
стил

2021.07.23 | 16:06

10
Ще има чегърт чегърт за всички Тикво-лизачи
Браво

2021.07.23 | 15:49

9
Избра България тройната коалиция през парадния вход ЧЕСТИТО изразът от трън та на глог ще е малко
Смях в залата :)

2021.07.23 | 15:44

8
Реве и се на биволицата, ма с тези резултати няма опции :)
ЕЛЕКТPА

2021.07.23 | 15:06

6
Импексовата БСПдирастия е ясна, гледа да се докопа до властта, през аналния вход...

2021.07.23 | 15:19

7
Тя, е крадла, мутра червена

2021.07.23 | 13:41

5
Гласувахте за чалгаря получихте Нинова ха ха ха.

2021.07.23 | 13:26

4
БСП УМРЕ

2021.07.23 | 13:20

3
ЧЕРВЕН БОКЛУК
1

2021.07.23 | 13:08

2
Тая като и гледам очите на психопат съвсем спокойно мога да заявя че е вещица дето вечерно време се храни от страха на децата а денем се преструва на любяща лелка.
диарбекир

2021.07.23 | 13:01

1
Безгрешната жена на партията и безгрешният и плуващ във имуннитетни тела баце!Тия двамата трябва да се вкарат във психитрия а не да се опитват да водят страната и живота на народа.

Добави коментар

Водещи новини