Министър Комитова се срещна с ръководството на Асоциацията "Хидроенергия"

  • 21 юли 2021 09:36

  • 417
  • 0
Министър Комитова се срещна с ръководството на Асоциацията "Хидроенергия"
© МРРБ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството в служебното правителство арх. Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 се срещна с представители на Управителния съвет на Асоциацията "Хидроенергия", съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Сдружението представлява инвеститори в производството на енергия от водноелектрически централи в България, а срещата е била по тяхна молба, уточняват от ведомството.

Комитова разкри защо е уволнила шефа на АПИ

В нея са участвали също началникът на Дирекцията за национален строителен контрол арх. Влади Калинов, както и Атанас Паскалев и арх. Иван Шишков - съветници на регионалния министър.

По време на разговора председателят на Управителния съвет на асоциацията Боян Кършаков е запознал екипа на министерството с нормативните изисквания, които възпрепятстват работата на някои водноелектрически централи.

Министър Комитова е поела ангажимент да проучи подробно поставените проблеми, както и да се потърсят варианти за тяхното разрешаване.

МРРБ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
417 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини