Политолог: ИТН върви към несистемна неолиберална формация

  • 17 юли 2021 16:59

  • 2068
  • 3
Политолог: ИТН върви към несистемна неолиберална формация
© Кадър: Нова телевизия

Има ли сценарий за удължаване на живота на служебното правителство? "Възможно е да има сценарий да не се състави ново правителство". Това заяви политологът Калоян Методиев, който е и бивш началник на кабинета на президента Румен Радев, в предаването „Офанзива“ по Нова нюз.

Той вижда явна подкрепа от страна на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" към президента Радев и е възможно да има идея запродължаване управление на служебно правителство, но смята, че при трети избори може да се получи хаос.

ИТН: Новият кабинет ще го представим, когато му дойде времето! Ако не бъде подкрепен от ДБ и ИСМВ, отиваме на нови избори

"Сегашният служебен кабинет тръгна с високи очаквания, но потъна в безброй конфликти, а всеки ден има протестиращи групи и постоянно се продуцират скандали", заяви още Методиев.

За него "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" върви към несистемна неолиберална формация. Те са обявили, че са против системата, против правилата на демокрацията.

Калоян Методиев е убеден, че при здрав разум би трябвало да се търси възможност за съставяне на правителство, дори и за кратко време, защото предстоят много важни задачи в обществен, здравен, социален и финансов план за държавата, които трябва да бъдат решени от стабилно правителство. Той също така е сигурен, че това вече няма да може да се осъществи от една партия или организация.

Политологът не очаква резки промени в новия състав на правителството от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". При нови избори за Методиев всичко ще бъде непредвидимо.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2068 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Е, и?

2021.07.17 | 19:36

3
Това означава, че нямат способността да управляват България!
ОХХХХХХХХХХХХХА

2021.07.17 | 18:12

1
ВЪРВИ КЪМ ПРОПАДАНЕ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ И ПАК ПАРИ ХАРЧЕНЕ ЗА МАШИНИ БЮЛЕТИНИ ОХРАНА ЧЛЕНОВЕ АБЕ ЕГОИСТИ С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ Е НАПРАВИЛА НЕ ЕДНА А НЯКОЛКО БОЛНИЦИ ЗА ДЕЦА
що те да са егоисти бе

2021.07.17 | 18:42

2
безроден платен гер.берастки ке.неф, що тиквето не направи кабинет с втория мандат с другото бе.ка.пе - бе.се.пе и приятелите от де.пе.се.. що бе май.муно гроз.на

Добави коментар

Водещи новини