Даниел Митов към ДБ: С какво Станислав Трифонов е по-добър партньор

  • 16 юли 2021 18:17

  • 2115
  • 5
Даниел Митов към ДБ: С какво Станислав Трифонов е по-добър партньор
© Булфото (архив)

Въпросът, който все по тежко стои пред Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на токсична и отказахте да водите разговори с нас.

Това написа на личната си страница депутатът от ГЕРБ Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, по повод днешната пресконференция на партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в "Имата акъв народ". Ето какво още сподели той: 

Николай Василев: Не съм обвързан с ДПС, срещу мен бе насочен приятелски огън отдясно

Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор. Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност - предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС - радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още…

Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма".

Филип Епитропов
2115 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
не се е

2021.07.16 | 23:36

5
съюзил с дявола например ...
Митов, знаеш много добре!

2021.07.16 | 21:27

4
Така са им наредили шефовете! Те нямат право на собствено мнение!
Закачалка

2021.07.16 | 19:52

3
Дрън-дрън... нищо не казваш за безогледните кражби на кликата ти!

2021.07.16 | 19:13

2
Не краде и лъже.

2021.07.16 | 18:25

1
Хахах, мазното момченце пак се е изакало в мрежата....

Добави коментар

Водещи новини