Слави продал родната си къща в Учиндол

  • 16 юли 2021 15:58

  • 6851
  • 3
Слави продал родната си къща в Учиндол
© Булфото архив

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в е продал родната си къща в плевенското село Тодорово, по-известно като Учиндол. Това съобщава пред "България Днес" кметският наместник на населеното място Янчо Итов.

Сделката е била осъществена преди няколко месеца, а в имота вече живее младо семейство.

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

За колко е продаден имотът, не е ясно.

През последните години родната къща на шоумена започва да опустява. Това се случва след кончината на бащата на телевизионния водещ. Тодор Трифонов издъхна през ноември 2017 година и от тогава в дома нищо не е същото, разказват съседи.

През студените месеци майката Здравка се мести в Плевен, тъй като не ѝ е удобно да стои сама в къщата. Заради липсата на хора в нея сградата е била опасана с камери. Вероятно затова лидерът на партия "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" се решава на продажбата.

Сделката е била движена от неговата сестра, майката също е помагала. Трифонов лично не се е занимавал с оформянето на документация.

Майката Здравка е родом от Тодорово, а бащата на Слави Тодор е от с. Горна Митрополия, отново в Плевенско.

Кметският наместник споделя още, че в къщата в момента живее младо семейство. В селото говорят, че мъжът е бил военнослужещ и е участвал на мисии в чужбина, а роднини от Италия са му помогнали да събере пари за покупката на сградата. Хората не разкривали подробности около покупко-продажбата.

От началото на политическата кариера на Слави роднините му започват да живеят все по-близо до него. Сестрата на шоумена Петя Трифонова, която е лекар рентгенолог, вече три години работи във фирмата на Слави "Седем осми", а нейният съпруг - д-р Владимир Трифонов, който е пулмолог, е напуснал работата си в МБАЛ "Свети Панталеймон" в Плевен и също ще помага на известния си зет. Интересна подробност в случая е, че съпругът на сестрата на Слави носи същата фамилия като нея - Трифонов. Синът му Теодор, който е племенник на Слави, също от дълго време работи във фирмата на чичо си. Момчето се занимава с финанси. Самият шоумен през последните години на няколко пъти смени местата, на които живее. Преди повече от петилетка той се сдоби с луксозно имение в тузарско селище край пернишкото село Кладница. След това се появи информация за мегатузарски мезонет на столичния булевард "България". По последна информация Слави живее в къща в елитния софийски квартал Бояна, който се охранява като военна зона.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
6851 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
popche

2021.07.17 | 18:36

3
срам го е /нали е селска пръчка/

2021.07.16 | 16:36

2
Аз продадох 2 коли за 200 000лв
Тигър

2021.07.16 | 16:33

1
След 200 години ща прайм дякон а къщата музей

Добави коментар

Водещи новини