Председателят на НПСС Даниел Парушев се срещна с кмета на Бургас Димитър Николов

  • 16 юли 2021 13:46

  • 383
  • 0
Председателят на НПСС Даниел Парушев се срещна с кмета на Бургас Димитър Николов
© Facebook

По покана на кмета на община Бургас Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, председателят на Националното представителство на студентските съвети /НПСС/ Даниел Парушев имаше среща в бургаската община.

Кметът Николов и Парушев обсъдиха възможностите за сътрудничество, предстоящи инициативи и студентски мероприятия, съобщават от НПСС.

Водещите у нас икономически университети създават родна "Бръшлянова лига"

Председателят на НПСС е поздравил кмета на Бургас за отличното развитие и за визията на града по европейски образец.

Даниел Парушев е акцентирал, че политиката, която води кметът с отпускането на общински стипендии на близо 100 бургаски студенти всяка календарна година, е от огромна полза за младежите. Председателят на НПСС е връчил почетен плакет на кмета на Бургас като важен партньор на НПСС за осъществяването и популяризирането на инициативата "Летен университет - 2020 г." 

Кметът Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден е потвърдил участието си като официален гост на "Летен университет - 2021 г." през септември т.г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
383 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини