Тома Биков: Този състав и тази структура на ЦИК са неадекватни

  • 15 юли 2021 08:34

  • 2155
  • 11
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да остане народен представител. ЦИК щеше да създаде един абсурд. Недопустимо е поведение, което се основава на личен реваншизъм спрямо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това заяви Цветомир Паунов.

Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се отказа от депутатското си място, след няколко прегласувания ЦИК прие решението му. Очаква се партията да вземе решение дали да обжалва решението.

"ЦИК взема решения напук на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, това не е добре за доверието на изборния процес, този състав и структура на ЦИК са неадекватни и на ситуацията, и на себе си", добави Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Работата на членовете на ЦИК е да спазват закона, смята Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. По думите му досега те са били изключително единни за изчегъртането на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

ЦИК реши: Борисов няма да е депутат

Попитан какво мислят, че е взето решение от ЦИК мандатите на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да бъдат 65 за сметка на един мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, Биков заяви, че те не са дребнави и с един мандат повече или по-малко няма значение. Ще дойде време ЦИК да не е удобна на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, поясни още той.

Съставът на ЦИК в голямата си част трябва да бъде променен. Ние нямаме проблем, но те гласуват срещу всичко, предложено от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и после се стига до смешки, подчерта Биков.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2155 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.07.15 | 10:37

11
Максимален машинно-фалшифициран вот! Никой не казва и дума има ли някакви мерки срещу софтуерните фалшификации, и какви са те, защото такива няма. Мошеници и лъжци искат да управляват! с по 5% гласове от 30% активност - земек 1.5% от избирателите. Цирк и чалга!

2021.07.15 | 10:28

10
Биков,ти си бита карта и ще си на разпит след Борисов!
Ей , долен герберски боклук

2021.07.15 | 10:06

9
Тома Биков .....казваше ,че Бойко е диктатор .....влечуго
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.07.15 | 09:58

8
За късопаметния Борисов и подобните му се налага да припомним факти от биографията му: Бащата на Бойко е служител на Софийско градско управление на МВР – родният, задължително член на БКП, както и майка му – начална учителка 1 През 1977 г. той е приет във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Противопожарна охрана“. Не заради дядо си – „разстрелян от комунистите“, а заради недостатъчно висок успех. (Ако дядото е бил народен враг, нямше негови родственици да завършат висше и да са милиционери и учители, а внукът изобщо нямаше да бъде допуснат до кандидатстване в МВР-школата) Докато учи отбива военната си служба в ШЗО–Плевен – 1 г. за разлика от всички останали – тогава войници по 2 г. По силата на вътрешните правила той е приет за член на БКП. След шемента кариера от МВР до преподавател във ВИПОНД и кандидат на науките, Борисов напуска през 1990 г. като твърди, че поводът за това е деполитизацията на силовите структури. ТОЙ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА ДА ЗАХВЪРЛИ ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПУБЛИЧНИЯ ОТКАЗ ОТ БКП ПО ОНОВА ВРЕМЕ Е МОДА И ИНТЕРЕС.
Стига

2021.07.15 | 09:39

7
Най добре проведените от 32 г. избори. Минимален купен вот. Нула недействителни бюлетини. При предпоследните гербаджийски избори бяха 400 000. Браво на ЦИК.

2021.07.15 | 09:11

6
Игати тъпият и прост народ сме, може ли една мутра като ББ да ни разиграва като топка и ние да продължаваме да му ръкопляскаме, дажи и над 600 хиляди са му дали гласа си. ББ е спечелил не само пълни чекмеджета, но и милиони евра и ги депозирал в западни банки на име на близки хора за не бъде разкрит. Дойде на власт с лъжи и популизъм и продължава да ни лъже.
тиквата

2021.07.15 | 09:03

5
биков ти си една проститутка политическа
Неадекватна е тоМАТА ХАРИ

2021.07.15 | 08:44

1
"Щеше-меше", бла-бла. Имахме най-честните избори от 12 години, с най-добра и бърза организация, практически нулев купен вот и нулево носене на чували. Дано и по-натам да е така.
Факт!

2021.07.15 | 08:54

4
А срещу факти се рита трудно, но тиквака ще опитва.
Тома Биков

2021.07.15 | 08:48

3
Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.
Котарак

2021.07.15 | 08:47

2
Биков, ти си никой! Една голяма нула!

Добави коментар

Водещи новини