Бивш председател на НС за проектокабинета на ИТН: Не става само със симпатични млади жени и езици

  • 13 юли 2021 10:29

  • 4004
  • 5
Бивш председател на НС за проектокабинета на ИТН: Не става само със симпатични млади жени и езици
© Булфото (архив)

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в предложи експертен проектокабинет и се надява на подкрепа от другите парламентарно представени парии. Нови и стари лица се преплитат сред избраниците на лидера на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

,,Много смел ход на Слави. Ако не го подкрепят групите на протеста, вината ще е в тях (в ИТН, бел. ред.) С радост установих, че има хора от НДСВ навремето, които се доказаха през годините - Ники Василев, Любо Дацов, Ради Найденов. Не са спрели да се занимават с това, с което евентуално ще се занимават в това правителство. Те са положителната страна. Василев излезе от активната политика като министъра с най-дълъг стаж от НДСВ'', коментира председателят на 39-ото Народно събрание доц. Борислав Великов пред Bulgaria ON AIR.

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

Без коалиции шансът на един такъв кабинет е 50:50, смята той.

Симпатични млади жени с много езици и познания. Те просто нямат опит, не познават системата - примерно на здравеопазването. Виждам тежка задача на Василев и Дацов да ги учат как се управлява. Не е достатъчно да имаш добро образование и да знаеш езици, подчерта доц. Великов.

Той призна, че е изненадан от факта, че липсва проектопредложение за Министерство на околната среда и водите. 

,,Може би временно няма и съставянето на този проект за кабинет е станало малко по-бързо. Може би са избързали, защото е трябвало в 11:00 часа Трифонов да тропне по масата и да каже: Аз съм капитан, строявайте се в 5 редици, вървим напред'', посочи доц. Великов.

Асен Василев разкри защо отказа на Слави Трифонов да е част от кабинета на ИТН

Времето на НДСВ и на Царя беше успешно за България. Целият ни мандат беше успешен, допринесохме най-много за влизането ни в НАТО и ЕС. Бизнесът се чувстваше освободен от всякакви окови, развиваше се добре страната. Ники Василев имаше принос даже и в управлението на Тройната коалиция. Единствен успя да намали администрацията, каза още доц. Великов

Той очаква предложеният от ИТН кабинет да получи подкрепа от "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!". Но отбеляза, че ще липсват десетина депутати за мнозинство.

,,Може би БСП. Те отдавна се възприемат като партия на протеста и опозицията. Те биха желали да водят преговори за политики. Едва ли някой би се противопоставил на това да има повече детски градини или дори да се излети в Космоса, макар да е леко екстравагантна идея'', допусна председателят на 39-ото НС.

Има ли нужда от министър по ромските въпроси?

По думите му повечето идеи на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в са реализируеми, но въпросите са на каква цена и това ли е нещото, от което страната ни се нуждае.

Съдебната реформа очевидно в много малка степен беше засегната. Да не поставиш сред приоритетите повишаване на доходите и пенсиите на хората, струва ми се, че е пропуск. Сигурно ще се подобри, ще изчакаме, коментира още доц. Великов.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4004 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.07.13 | 18:25

5
Учиндолецо , ти си лъжец и глупак ! Подлецо , с Николайчо Василев ли ще чегърташ Тиквата , Каскета , Пеевски , Цацаров , Доган бе , пу,тко миризлива ! Дейбаисакатиямучалгардейба !
а

2021.07.13 | 13:09

4
Повишаването на доходите ще стане следствие на правилна политика, закони и реформи. Увеличение на заплати спуснато отгоре имаше при Тошо. Сега е пазар и там. И ако има ред и законност логично и доходите ще нарастват. А след тях и пенсиите. Елементарно Уотсън

2021.07.13 | 11:48

3
С езици става, но само ако се използват правилно.
драган

2021.07.13 | 11:48

2
Как го определи като успешен кабинета "Сакскобурготски" бе доценте??? Този кабинет е кабинет на приватизация "под масата" на БТК, на "Булгартабак ", превалутиране на външния дълг със загуба за България от около 800 мил.евро , сложената частна охранителна фирма на всички митнически пунктове на българските граници, подаряване на пет държавните резиденции на Кобурготски и др. За 800 дни ни "оправи" яко!!!

2021.07.13 | 11:03

1
Ще станем президентска република, това е по разумно, а не да хрантутим 240 депутата,които са жадни за ПАРИ и ВЛАСТ и да смучат бедния народ!

Добави коментар

Водещи новини