Дянков отива след 11.30 часа в парламента за изслушване

  • 23 май 2012 10:05

  • 383
  • 0
Дянков отива след 11.30 часа в парламента за изслушване
©

Вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи ще бъде изслушан в парламента за работата на държавата във връзка със земетресението в Пернишка област, каза пред депутатите зам.-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов.

По-рано Парламентарната група на Коалиция за България поиска изслушване в парламента или на министър-председателя на Република България Бойко Борисов, или на вицепремиера и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, или на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова във връзка с организацията на работата на държавните структури и Кризисния щаб за оценка на последиците от земетресението в Пернишка област.

След 11.30 часа вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи е заявил, че ще направи всичко възможно да присъства.

Последвайте канала на

Десислава Станева
383 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини