Доган напира за предсрочни избори

  • 23 май 2012 06:41

  • 917
  • 4
Доган напира за предсрочни избори
©

Дни след като на лидера на ДПС Ахмед Доган  му замириса на предсрочни избори в Джебел, слухът за тях разпали страстите в парламента.

Депутатите коментираха пред "България Днес", че Сокола бил сигурен, че ГЕРБ ще проведе предсрочен вот  още тази есен. Причината е, че управляващите се притесняват от нарастващото влияние на формацията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

При предсрочен вот ДПС отново ще бъде трета сила в парламента, изчисли Доган. Редовният вот обаче дава бропнза на Кунева, вместо на ДПС, коментираха още депутати. Това се потвърждава и от повечето изследвания на социологическите агенции.

Последвайте канала на

Десислава Станева
917 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мима

2012.05.29 | 12:31

4
този ли бе, ужас, каква трета сила е той, а Куневица изобщо не набира никакви сили, това са манипулации по медиите, Кунева е супер лош проект, гнил и кух

2012.05.29 | 12:31

3
доган играе с мащата Кунев аи с олигарсите зад нея - тя не е никаква заплаха, а той пуска слухове, гагузина му неден
Dobri

2012.05.29 | 12:30

2
Ама колкото повече се притеснява някой,толкова повече наистина й нараства влиянието на тази нещастница!Просто я игнорирайте,тя не съществува!Не,че Доган ми е любимец,не мога да го гледам,но да престанат да я лансират вече тази Кунева
СОПОЛА ЛИ, МЪРСОЛА ЛИ

2012.05.23 | 11:07

1
вдига цената на червената мастия, гачи ша я продава. Явно манипулацията на следващите избори е тя. Набере не набере гласове, ще я курдисат на трето място уж в угода на ЕС. Новия стар ход на ДС. Двама уж се карат, пробутваме трети "балансьор" - законно избран "пробутан". Затова и цялата послушна измет от "ляво и от дясно" се настанява в партийката на мастията - червена.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини