Стефан Янев проведе среща с посланика на Кралство Нидерландия

  • 28 юни 2021 19:35

  • 470
  • 0
Стефан Янев проведе среща с посланика на Кралство Нидерландия
©

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен проведе среща с посланика на Кралство Нидерландия Беа тен Тъшър.

По повод приключването на мандата на посланика в България премиерът Янев изрази благодарност за заслугите й за укрепването и задълбочаването на приятелските връзки и сътрудничеството между България и Нидерландия през последните 4 години.

По време на срещата министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен подчерта, че Нидерландия е важен партньор на Европейския съюз и съюзник на НАТО. Изразено бе силно желание за продължаване на активния политически диалог на всички нива между България и Нидерландия. Подчертана бе и възможността за разширяването на икономическото сътрудничество и бизнес отношенията. В хода на срещата бе отбелязан интереса към привличането на повече инвестиции от нидерландски компании и необходимостта от по-тесни връзки между български и нидерландски институции, организации и граждани.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
470 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини