Назначиха нов заместник-министър на туризма

  • 22 юни 2021 17:17

  • 438
  • 1
Назначиха нов заместник-министър на туризма
© Google maps

Със заповед на министър-председателя Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен на длъжността заместник-министър на туризма е назначена Мария Белколева, съобщават от Министерството на туризма.

Мария Белколева притежава образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Организация и управление на корпоративната сигурност“ от Военната академия „Г. С. Раковски“-София.

Стефан Янев назначи нови заместник областни управители

Близо десет години е работила в сферата на банковото дело.

През последните две години е директор в Борда на Директорите на канадска компания, като дейността ѝ е била в областта на консултантските услуги.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2021.06.22 | 17:48

1
комунделскте отпадъци като янев, радеф и рашкоф ще предизвикат много тежък прецедент в историята на България, който може би десетилетия наред ще пречи на развитието на страната, а именно партийния реваншизъм. Тези другарЕ може би си мислят, че ще управляват вечно след като се държат по този абсурден начин за една демократична страна! Учудващо и осъдително е , че всички други парламентарни партии като БСП, итн, дб, дпС МЪЛЧАТ И НЕ ЗАЩИТАВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА! ТРЯБВА ОБАЧЕ ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ЕДИН ДЕН ДОЙДЕ ЛИ ДЯСНО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ДО ЕДИН И ТАКА ЩЕ СИ ИГРАМЕ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ДОЙДЕ НЯКОЕ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО. САМО ЗАРАДИ ТОВА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРАТ И ДА НЕ ДОПУСКАТ ПОВЕЧЕ ТАКИВА болшевишки УРОДИ КАТО рашкоф и радеф ДА СЕ МЕСЯТ В ПОЛИТИКАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини