Корнелия Нинова паднала от трибуната на конгреса, счупила ръка на три места

  • 21 май 2012 07:00

  • 3507
  • 3
Корнелия Нинова паднала от трибуната на конгреса, счупила ръка на три места
©

С гипсирана и бинтована произнесе заключителната реч на 48-ия конгрес на БСП народната представителка от Пиринско Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. В събота тя падна от трибуната върху метални тръби от укрепващите съоръжения и си счупи на три места дясната ръка, има спукан глезен на левия крак и извадено рамо.

Просто столът ми в един момент политна назад и се озовах върху куп железа, въпреки лошото падане изкарах заседанията до 2 часа през нощта, включително и гласуването за лидер, казва Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред в. "Струма". Когато си тръгнах, реших да мина за всеки случай през "Пирогов" и там установиха, че съм се натрошила сериозно и веднага ме гипсираха, така че закрих конгреса в такъв вид, обясни повече с чувство за хумор, отколкото с драматизъм, казва депутатката.

Медицинският аспект на конгреса бе подсилен освен от инцидента с Нинова и от жълтите слухове в Благоевград, че бившият кмет и бивш вицепремиер Костадин Паскалев имал следи от побой по лицето си. Благоевградски делегати бяха категорични пред "Струма", че Паскалев бил на форума в добър външен вид и без никакви следи от насилие по лицето. Той дори получил една номинация за лидер на партията, но си направил отвод.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
3507 3

Коментари 3

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.05.22 | 22:14

2
ЩЕ СЕ ПОТРОШАТ ОТ НАТЯГАНЕ ПРЕД ДРУГАРЯ.ПУСТИ КОКАЛ НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ.ЦИРКА СВЪРШИ МЕРИШЕ НА ИЗБУРИИ КАЗА МЕХМЕД.

2013.09.24 | 21:32

3
Искам да еба Корнелия Нинова! Докато я еба, ще я стискам за циците!
Тото

2012.05.21 | 21:27

1
Жоре ,ти ли си-)))?

Добави коментар

Водещи новини