Стефан Янев ще се срещне с членовете на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България

  • 18 юни 2021 16:50

  • 396
  • 2
Стефан Янев ще се срещне с членовете на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България
© Булфото (архив)

Министър-председателят Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще се срещне с членовете на Националното сдружение на кметовете на кметства в Република България в събота, 19 юни, в село Поповица, съобщиха от правителствената информационна служба.

В рамките на разговора, който ще се проведе в читалище „Пробуда“, ще бъдат обсъдени финансовите проблеми в малките населени места. Очаква се да бъдат предложени и промени в някои административни структури. 

Стефан Янев проведе ключова среща във връзка с машините за гласуване

По-късно същия ден премиерът Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен ще участва в Традиционния събор на Поповица, който се провежда под мотото „Празник на българския дух и традиции в моето родно село“.

Последвайте канала на

Novini.bg
396 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2021.06.20 | 06:35

2
Г-н премиер, а какво правим със "закупените" от ЧАСТНИ лица ДЪРЖАВНИ ИМОТИ/почивни станции/, ОСТАВЕНИ вече ГОДИНИ под ударите на РАЗРУХАТА????
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.06.18 | 17:26

1
Само да вметна на бързо за това как сега се назначават митничари, които навремето Бойко половината поне от тях и е арестувал! Сега koнтpaбaндaтa процъфтява благодарение на Румен Радев и комумпираното му правителство! Да ти е сладко българино, лапай!

Добави коментар

Водещи новини